Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miagkije Loshadi Magicheskije Koshki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.2
hopeloos Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Kismetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Duisebaev onderschept slim de pass. Duisebaev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Shatskikh de bal. Shatskikh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vassilchenko is nu in balbezit. Vassilchenko met een sublieme pass. Shokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shokh haalt uit met een fantastische trap. Khokhlov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Esatov geeft de bal voor. Daar is Kismetov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kismetov is nu in balbezit. Kismetov draait met de bal, schiet en ... Khokhlov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Klungelig pakt Gumar de bal. Ertysbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertysbaev probeert naar een medespeler te passen. Kismetov is nu in balbezit. Kismetov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Loshadi - Magicheskije Koshki 0:1

28e minuut.
Lakiza passt de bal in één keer door. Shatskikh rent richting de bal. Bezdolniy is nu in balbezit. Shatskikh onderschept slim de pass. Shatskikh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vassilchenko geeft de bal voor. Kismetov probeert naar een medespeler te passen. Shokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shokh schiet op doel. Khokhlov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Loshadi - Magicheskije Koshki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Loshadi 49%, Magicheskije Koshki 51%.
Miagkije Loshadi - Magicheskije Koshki 0:2

55e minuut.
Ertysbaev rent richting de bal. Duisebaev onderschept slim de pass. Shatskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskikh schiet op doel. Mochulyak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

80e minuut.
Gumar verovert de bal door een tackle van achteren. Kismetov verovert de bal door een tackle van achteren. Shokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kismetov is nu in balbezit. Kismetov draait met de bal, schiet en ... Khokhlov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Loshadi - Magicheskije Koshki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Loshadi 42%, Magicheskije Koshki 58%.
Miagkije Loshadi - Magicheskije Koshki 0:3