Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miagkije Byki FC Ordabasy Shymkent
Normal Tactiek ODA
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 32.2
waardeloos Schieten redelijk
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Otarbaev trapt de bal weg. Klungelig pakt Zhumahanov de bal. Szmulewicz onderschept slim de pass. Szmulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Byki - FC Ordabasy Shymkent 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Kazkeev de bal. Grdiša rent richting de bal. Grdiša passt de bal met de wreef. Szmulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szmulewicz haalt uit met een fantastische trap. Otarbaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Böszörményi-Nagy verovert de bal door een tackle van achteren. Böszörményi-Nagy met een sublieme pass. Grdiša probeert naar een medespeler te passen. Stanboglis rent richting de bal. Stanboglis passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Böszörményi-Nagy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benkő is nu in balbezit. Benkő met een sublieme pass. Stanboglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanboglis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cheificas bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamitzhanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cheificas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benkő zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szmulewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Böszörményi-Nagy rent richting de bal. Zhumahanov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Böszörményi-Nagy. Böszörményi-Nagy krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Stanboglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanboglis passt de bal met de wreef. Cheificas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheificas draait met de bal, schiet en ... Otarbaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Byki 67%, FC Ordabasy Shymkent 33%.
Miagkije Byki - FC Ordabasy Shymkent 0:1

46e minuut.
Jasnić komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Birkurmanov speelt de bal door. Inworp. Mierzwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanboglis is nu in balbezit. Stanboglis schiet op doel. Otarbaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Byki - FC Ordabasy Shymkent 0:2

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mărăşescu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Benkő probeert naar een medespeler te passen. Böszörményi-Nagy rent richting de bal. Böszörményi-Nagy passt de bal met de wreef. Szmulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Byki - FC Ordabasy Shymkent 0:3

84e minuut.
Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... Otarbaev met een sublieme pass. Daar is Kazkeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Byki 67%, FC Ordabasy Shymkent 33%.
Miagkije Byki - FC Ordabasy Shymkent 0:3