Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tobol Byki Club Go Go
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 28.1
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Maymakov verovert de bal door een tackle van achteren. Reiherd rent richting de bal. Maymakov onderschept slim de pass. Azgın is nu in balbezit. Azgın geeft de bal voor. Paal! Alexandrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pchelyakov met een snelle inworp. Troshchinskiy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rejski de bal. Abdrakhmanov rent richting de bal. Abdrakhmanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Faulhaber trapt de bal weg van het doel. Əbluc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Idrisov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magalhaes is nu in balbezit. Magalhaes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Troshchinskiy rent richting de bal. Udalov verovert de bal door een tackle van achteren. Udalov passt de bal in één keer door. Magalhaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhaes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Byki - Club Go Go 0:1

44e minuut.
Udalov rent richting de bal. Tuimebaev verovert de bal door een tackle van achteren. Troshchinskiy rent richting de bal. Tuimebaev is nu in balbezit. Tuimebaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobol Byki 54%, Club Go Go 46%.
Tobol Byki - Club Go Go 0:1

53e minuut.
Rejski geeft een hoge lob. Əbluc speelt de bal door. Magalhaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhaes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Byki - Club Go Go 0:2

60e minuut.
Faulhaber probeert naar een medespeler te passen. Əbluc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Əbluc speelt de bal door. Magalhaes is nu in balbezit. Magalhaes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Əbluc rent richting de bal. Əbluc controleert de bal met de borst. Əbluc met een sublieme pass. Magalhaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhaes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Byki - Club Go Go 0:3

73e minuut.
Əbluc passt de bal zonder na te denken. Natzuka rent richting de bal. Əbluc met een sublieme pass. Magalhaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhaes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Byki - Club Go Go 0:4

82e minuut.
Əbluc is nu in balbezit. Əbluc met een sublieme pass. Otarbaev rent richting de bal. Magalhaes verovert de bal door een tackle van achteren. Magalhaes haalt uit met een fantastische trap. Alexandrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Əbluc rent richting de bal. Əbluc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Byki - Club Go Go 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobol Byki 57%, Club Go Go 43%.
Tobol Byki - Club Go Go 0:5