Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostryje Sovy Szachtior
Normal Tactiek балға v2
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 36.4
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Shadmanov met een sublieme pass. Aliyev is nu in balbezit. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri schiet op doel. Lunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Berdalin passt de bal met de wreef. Bobô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobô passt de bal in één keer door. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Szachtior 0:1

5e minuut.
Martaranha geeft een lange en hoge pass. Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin probeert naar een medespeler te passen. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Lunev probeert naar een medespeler te passen. Nokhrin kopt de bal weg. Klungelig pakt Tazhin de bal. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Silva Zivieri rent richting de bal. Egídio rent richting de bal. Daar is Silva Zivieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... Lunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Szachtior 0:2

24e minuut.
Martaranha kopt de bal weg. Nokhrin heeft problemen om de bal te vangen. Nokhrin probeert naar een medespeler te passen. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Szachtior 0:3

27e minuut.
Cordeiro probeert naar een medespeler te passen. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio rent richting de bal. Egídio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Szachtior 0:4

30e minuut.
Yakovlev is nu in balbezit. Yakovlev passt de bal in één keer door. Egídio rent richting de bal. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Silva Zivieri is nu in balbezit. Goloveshkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silva Zivieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coruja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Berdalin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yakovlev rent richting de bal. Coruja verovert de bal door een tackle van achteren. Coruja passt de bal in één keer door. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Szachtior 0:5

43e minuut.
Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Goloveshkin ... Strafschop! Silva Zivieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bobô zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lunev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Nokhrin kopt de bal weg. Klungelig pakt Tazhin de bal. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... Lunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Szachtior 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostryje Sovy 67%, Szachtior 33%.
Ostryje Sovy - Szachtior 0:6

53e minuut.
Coruja probeert naar een medespeler te passen. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio passt de bal in één keer door. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Szachtior 0:7

56e minuut.
Kuandyk passt de bal in één keer door. Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin passt de bal met de wreef. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri schiet op doel. Lunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Zhatekov is nu in balbezit. Nokhrin onderschept slim de pass. Nokhrin passt de bal zonder na te denken. Coruja bereikt de bal nog maar net als eerste. Coruja schiet op doel. Lunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silva Zivieri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Szachtior 0:8

59e minuut.
Coruja is nu in balbezit. Coruja passt de bal met de wreef. Egídio rent richting de bal. Egídio haalt uit met een fantastische trap. Lunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Goloveshkin kopt de bal weg. Zhatekov rent richting de bal. Nokhrin probeert naar een medespeler te passen. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Coruja geeft de bal voor. Zhatekov met een sublieme pass. Daar is Tazhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Shadmanov passt de bal in één keer door. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro geeft een hoge lob. Silva Zivieri heeft problemen om de bal te vangen. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bobô speelt de bal door. Egídio is nu in balbezit. Egídio passt de bal met de wreef. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tarasov rent richting de bal. Aliyev is nu in balbezit. Coruja begaat een overtreding. Coruja krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio passt de bal met de wreef. Coruja is nu in balbezit. Egídio is nu in balbezit. Egídio schiet op doel. Lunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nokhrin met een snelle inworp. Coruja geeft een hoge lob. Goloveshkin heeft problemen om de bal te vangen. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri schiet op doel. Lunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Szachtior 0:9

84e minuut.
Berdalin probeert naar een medespeler te passen. Nokhrin rent richting de bal. Nokhrin passt de bal zonder na te denken. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lunev probeert naar een medespeler te passen. Egídio kopt de bal weg. Silva Zivieri heeft problemen om de bal te vangen. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap. Lunev bokst de bal weg.

88e minuut.
Coruja speelt de bal door. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio passt de bal met de wreef. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostryje Sovy 72%, Szachtior 28%.
Ostryje Sovy - Szachtior 0:9