Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paxta Saqlash O`riq Oshlik
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Ququrov geeft een hoge lob. Inworp. Kazilov met de inworp. Abbasov rent richting de bal. Abbasov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kazilov kopt de bal weg. Sasonritov heeft problemen om de bal te vangen. Sasonritov met een sublieme pass. Timurov rent richting de bal. Timurov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Baqqollikov verovert de bal door een tackle van achteren. Baqqollikov geeft een hoge lob. Daar is Sasonritov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papidov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paxta Saqlash - O`riq Oshlik 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paxta Saqlash 63%, O`riq Oshlik 37%.
Paxta Saqlash - O`riq Oshlik 0:1

53e minuut.
Kazilov met een snelle inworp. Sasonritov heeft problemen om de bal te vangen. Akramov begaat een overtreding. Akramov krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Akramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papidov rent richting de bal. Akramov rent richting de bal. Papidov rent richting de bal. Papidov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mumkanov geeft de bal voor. Timurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asenov krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Sasonritov is nu in balbezit. Sasonritov geeft een lange en hoge pass. Akramov speelt de bal door. Papidov rent richting de bal. Papidov haalt uit met een fantastische trap. Marinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paxta Saqlash - O`riq Oshlik 0:2

83e minuut.
Sasonritov rent richting de bal. Papidov verovert de bal door een tackle van achteren. Bilanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papidov verovert de bal door een tackle van achteren. Papidov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paxta Saqlash 42%, O`riq Oshlik 58%.
Paxta Saqlash - O`riq Oshlik 0:2