Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiqish Bolish Oldingi Sizga
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sovg`ayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovg`ayev geeft een hoge lob. Ledtig`amov kopt de bal weg. Mumqunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumqunov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Navoiy met een harde bal richting middenveld. Sovg`ayev kopt de bal weg. Kamolinov kan de bal niet met de borst controleren. Narhov is nu in balbezit. Narhov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kamolinov geeft een hoge lob. Daar is Nuriyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Kamolinov zijn tegenspeler op de grond. Kamolinov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kamolinov rent richting de bal. Nuriyev is nu in balbezit. Erratov is nu in balbezit. Narhov rent richting de bal. Narhov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kazilov rent richting de bal. Ledtig`amov rent richting de bal. Raqomov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raqomov krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raqomov met de inworp. Klungelig pakt Beruni de bal. Layamov is nu in balbezit. Layamov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jindogayev geeft een hoge lob. Dulg`anov kopt de bal weg. Narhov heeft problemen om de bal te vangen. Erratov rent richting de bal. Erratov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiqish Bolish - Oldingi Sizga 0:1

39e minuut.
Kazilov onderschept slim de pass. Kazilov speelt de bal door. Mumqunov is nu in balbezit. Mumqunov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiqish Bolish 55%, Oldingi Sizga 45%.
Chiqish Bolish - Oldingi Sizga 0:1

55e minuut.
Klungelig pakt Erratov de bal. Kamolinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamolinov geeft een hoge lob. Layamov rent richting de bal. Layamov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kamolinov geeft een hoge lob. Daar is Erratov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuriyev probeert naar een medespeler te passen. Narhov rent richting de bal. Narhov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiqish Bolish 51%, Oldingi Sizga 49%.
Chiqish Bolish - Oldingi Sizga 0:1