Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Erkaklar Kim Arig`i
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Salomatliyev rent richting de bal. Salomatliyev geeft een hoge lob. Didasov probeert de bal aan de voet te houden. Pulov rent richting de bal. Pulov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Didasov rent richting de bal. Didasov passt de bal zonder na te denken. Layamov is nu in balbezit. Layamov draait met de bal, schiet en ... Izmirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Erkaklar - Kim Arig`i 1:0

35e minuut.
Irqamov passt de bal met de wreef. Pulov is nu in balbezit. Didasov begaat een overtreding. Didasov krijgt een gele kaart. Pulov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irqamov wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Astrakov speelt de bal door. Erqanov rent richting de bal. Irqamov maakt een afschuwelijke overtreding. Irqamov krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Odmiyev met een snelle inworp. Irqamov is nu in balbezit. Irqamov geeft een hoge lob. Nahochkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahochkola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Erkaklar 64%, Kim Arig`i 36%.
Dinamo Erkaklar - Kim Arig`i 1:0

58e minuut.
Bufondirov is nu in balbezit. Salomatliyev onderschept slim de pass. Salomatliyev probeert naar een medespeler te passen. Nahochkola is nu in balbezit. Nahochkola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Teribov passt de bal met de wreef. G`ilos is nu in balbezit. Minotov begaat een overtreding. Minotov krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Bufondirov met een sublieme pass. Cheksizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahochkola verovert de bal door een tackle van achteren. Pulov is nu in balbezit. Pulov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Erkaklar - Kim Arig`i 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Erkaklar 65%, Kim Arig`i 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Erkaklar - Kim Arig`i 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Bufondirov onderschept slim de pass. Bufondirov geeft de bal voor. Didasov heeft problemen om de bal te vangen. Pulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Erkaklar 40%, Kim Arig`i 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Erkaklar - Kim Arig`i 1:1

114e minuut.
Salomatliyev met een sublieme pass. Pulov is nu in balbezit. Pulov passt de bal zonder na te denken. Qavatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Astrakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Erkaklar - Kim Arig`i 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Erkaklar 50%, Kim Arig`i 50%.
Dinamo Erkaklar - Kim Arig`i 1:2