Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olaman Uy Ochiq Cheqilmasin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


35e minuut.
Cheksizov passt de bal zonder na te denken. Daar is Abbasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ho`qo`rov begaat een overtreding. Abbasov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Abbasov kan niet meer verder spelen. Abbasov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zardiyev komt het veld opgelopen. Qulg`anov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zardiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olaman Uy - Ochiq Cheqilmasin 1:0

38e minuut.
Kiliriqov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mumkanov de bal. Mumkanov met een sublieme pass. Zardiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardiyev schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olaman Uy - Ochiq Cheqilmasin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olaman Uy 38%, Ochiq Cheqilmasin 62%.
Olaman Uy - Ochiq Cheqilmasin 2:0

64e minuut.
G`ulamafov passt de bal zonder na te denken. Ho`qo`rov is nu in balbezit. Zardiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Soatov rent richting de bal. Soatov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Diganov met een sublieme pass. Bodomov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodomov passt de bal zonder na te denken. Cheksizov is nu in balbezit. Cheksizov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
G`ulamafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheksizov rent richting de bal. Bodomov is nu in balbezit. Cheksizov rent richting de bal. Cheksizov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Qulg`anov is nu in balbezit. Bodomov verovert de bal door een tackle van achteren. Bodomov passt de bal zonder na te denken. Cheksizov is nu in balbezit. Cheksizov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olaman Uy - Ochiq Cheqilmasin 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olaman Uy 62%, Ochiq Cheqilmasin 38%.
Olaman Uy - Ochiq Cheqilmasin 2:1