Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koyil Cheqilmasin Nisar Pavilyoni
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
SOforov geeft een hoge lob. Buyoqlarov kopt de bal weg. Bilmindanov met een sublieme pass. Olchanov rent richting de bal. Olchanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Cheqilmasin - Nisar Pavilyoni 0:1

6e minuut.
Sovg`ayev passt de bal met de wreef. Asqamov rent richting de bal. Asqamov passt de bal in één keer door. Xorodayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xorodayev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Asqamov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sovg`ayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasoqov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nasoqov krijgt een gele kaart. Sovg`ayev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sovg`ayev neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Koyil Cheqilmasin - Nisar Pavilyoni 1:1

16e minuut.
Charsuhov met de inworp. Bilmindanov is nu in balbezit. Bilmindanov geeft een hoge lob. Bayramov rent richting de bal. Bayramov schiet op doel. Djalalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Olchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchanov verovert de bal door een tackle van achteren. Olchanov draait met de bal, schiet en ... Djalalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Cheqilmasin - Nisar Pavilyoni 1:2

37e minuut.
Quradov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aymo`qov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymo`qov met een sublieme pass. Asqamov geeft een hoge lob. Koranov verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Buyoqlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovg`ayev verovert de bal door een tackle van achteren. Sovg`ayev passt de bal in één keer door. Xorodayev rent richting de bal. Xorodayev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koyil Cheqilmasin 46%, Nisar Pavilyoni 54%.
Koyil Cheqilmasin - Nisar Pavilyoni 1:2

54e minuut.
Charsuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilmindanov onderschept slim de pass. Bilmindanov probeert naar een medespeler te passen. Olchanov rent richting de bal. Olchanov draait met de bal, schiet en ... Djalalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
O`rabov is nu in balbezit. Buyoqlarov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. O`rabov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Asqamov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hurtinov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charsuhov met de inworp. Bilmindanov is nu in balbezit. Bilmindanov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt SOforov de bal. Charsuhov rent richting de bal. Charsuhov passt de bal zonder na te denken. Buyoqlarov rent richting de bal. Buyoqlarov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Koranov met een snelle inworp. Nasoqov is nu in balbezit. Nasoqov probeert naar een medespeler te passen. Olchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchanov schiet op doel. Djalalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Cheqilmasin - Nisar Pavilyoni 1:3

82e minuut.
Bilmindanov is nu in balbezit. Bayramov rent richting de bal. Bayramov probeert naar een medespeler te passen. Bilmindanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilmindanov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Quradov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aymo`qov probeert naar een medespeler te passen. Xorodayev rent richting de bal. Sovg`ayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovg`ayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Cheqilmasin - Nisar Pavilyoni 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koyil Cheqilmasin 63%, Nisar Pavilyoni 37%.
Koyil Cheqilmasin - Nisar Pavilyoni 2:3