Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koyil Bilaman O`zim Oling
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Tortibirov passt de bal met de wreef. Beruni met een sublieme pass. Surdukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Bilaman - O`zim Oling 0:1

18e minuut.
Ratisov is nu in balbezit. Ratisov probeert naar een medespeler te passen. Xonayev is nu in balbezit. Dariyev onderschept slim de pass. Dariyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Maydanov speelt de bal door. Bizbulinov speelt de bal door. Daar is Surdukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surdukov haalt uit met een fantastische trap. Karimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Bilaman - O`zim Oling 0:2

26e minuut.
Karimov met een harde bal richting middenveld. Tortibirov kopt de bal weg. Suvqatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miltiqov verovert de bal door een tackle van achteren. Miltiqov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Beruni heeft problemen om de bal te vangen. Beruni geeft de bal voor. Daar is Suvqatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surdukov rent richting de bal. Surdukov schiet op doel. Karimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Bilaman - O`zim Oling 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koyil Bilaman 58%, O`zim Oling 42%.
Koyil Bilaman - O`zim Oling 0:3

46e minuut.
Suvqatov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuriyev met een snelle inworp. Saqsonov rent richting de bal. Saqsonov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Suvqatov verovert de bal door een tackle van achteren. Suvqatov geeft de bal voor. Xonayev rent richting de bal. Dariyev is nu in balbezit. Dariyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Minotov met een harde bal richting middenveld. Radiqev kopt de bal weg. Surdukov rent richting de bal. Surdukov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Maydanov passt de bal met de wreef. Daar is Dariyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saqsonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dariyev is nu in balbezit. Dariyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Suvqatov heeft problemen om de bal te vangen. Miltiqov rent richting de bal. Suvqatov begaat een overtreding. Suvqatov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koyil Bilaman 45%, O`zim Oling 55%.
Koyil Bilaman - O`zim Oling 0:3