Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ali Bola yoq Toxta Hammom
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kenayev geeft de bal voor. Inworp. Belkondirov met de inworp. Gushtov rent richting de bal. Gushtov draait met de bal, schiet en ... Rahulov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Berginov passt de bal in één keer door. Edurov met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Gushtov de bal onder controle te krijgen. Boshidayev is nu in balbezit. Boshidayev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Boshidayev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zaqirov komt het veld opgelopen. Olxurinov heeft problemen om de bal te vangen. Pasditov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olxurinov. Olxurinov krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pasditov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pasditov met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Gushtov de bal onder controle te krijgen. Zaqirov rent richting de bal. Zaqirov haalt uit met een fantastische trap. Rahulov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ali Bola yoq - Toxta Hammom 1:0

30e minuut.
Mursimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursimov passt de bal met de wreef. Birmizov heeft problemen om de bal te vangen. Birmizov draait met de bal, schiet en ... Kirosov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ali Bola yoq - Toxta Hammom 1:1

33e minuut.
Mursimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursimov passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Shaftoliyev de bal onder controle te krijgen. Zaqirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaqirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ali Bola yoq 51%, Toxta Hammom 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ali Bola yoq - Toxta Hammom 1:1

46e minuut.
Birmizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmizov passt de bal in één keer door. Maydanov rent richting de bal. Zaqirov verovert de bal door een tackle van achteren. Zaqirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Olxurinov is nu in balbezit. Olxurinov geeft een lange en hoge pass. Pasditov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasditov speelt de bal door. Birmizov rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ratibarov trapt de bal weg van het doel. Mursimov kan de bal niet met de borst controleren. Gushtov begaat een overtreding. Gushtov krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ertig`anov geeft de bal voor. Tufilganov heeft problemen om de bal te vangen. Tufilganov met een sublieme pass. Birmizov rent richting de bal. Birmizov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ali Bola yoq - Toxta Hammom 1:2

69e minuut.
Gushtov verovert de bal door een tackle van achteren. Gushtov passt de bal zonder na te denken. Zaqirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaqirov schiet op doel. Rahulov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ali Bola yoq - Toxta Hammom 2:2

72e minuut.
Mursimov rent richting de bal. Mursimov speelt de bal door. Barfitov speelt de bal door. Zaqirov is nu in balbezit. Zaqirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ali Bola yoq - Toxta Hammom 3:2

81e minuut.
Pasditov speelt de bal door. Gushtov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gushtov passt de bal met de wreef. Zaqirov rent richting de bal. Zaqirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ali Bola yoq - Toxta Hammom 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ali Bola yoq 54%, Toxta Hammom 46%.
Ali Bola yoq - Toxta Hammom 4:2