Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ikki Bush Gusht Oling
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Boylamov rent richting de bal. Gushtov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boylamov onderschept slim de pass. Bahoyev is nu in balbezit. Bahoyev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Boylamov is nu in balbezit. Rasobov is nu in balbezit. Boylamov verovert de bal door een tackle van achteren. Boylamov schiet op doel. Boshidayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - Gusht Oling 1:0

13e minuut.
G`ilos passt de bal met de wreef. Boylamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boylamov passt de bal zonder na te denken. Bahoyev is nu in balbezit. Bahoyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bahoyev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - Gusht Oling 2:0

40e minuut.
Boshidayev met een harde bal richting middenveld. Gushtov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kalasidirov de bal onder controle te krijgen. Birbotisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birbotisov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Shaqlamoqov kopt de bal weg. Astrakov rent richting de bal. Pulimov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Astrakov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Astrakov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Boylamov verovert de bal door een tackle van achteren. Shaqlamoqov verovert de bal door een tackle van achteren. Shaqlamoqov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bahoyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahoyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - Gusht Oling 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikki Bush 39%, Gusht Oling 61%.
Ikki Bush - Gusht Oling 3:0

51e minuut.
Kalasidirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adashev verovert de bal door een tackle van achteren. Adashev speelt de bal door. Birbotisov rent richting de bal. Birbotisov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Bahoyev kopt de bal weg. Rasobov rent richting de bal. Rasobov speelt de bal door. Birbotisov rent richting de bal. Birbotisov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kalasidirov heeft problemen om de bal te vangen. Adashev rent richting de bal. Adashev passt de bal in één keer door. Astrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrakov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zelganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Shaqlamoqov rent richting de bal. Shaqlamoqov met een sublieme pass. Birbotisov rent richting de bal. Astrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrakov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Shaqlamoqov kopt de bal weg. Birbotisov rent richting de bal. Birbotisov geeft de bal voor. Astrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Salomatliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomatliyev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ho`qo`rov met een snelle inworp. Bahoyev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikki Bush 62%, Gusht Oling 38%.
Ikki Bush - Gusht Oling 3:0