Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kayerdan E`lon Sovun Oling
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Taksurov speelt de bal door. Asabayev is nu in balbezit. Met opzet legt Shaftoliyev zijn tegenspeler op de grond. Shaftoliyev krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Parkayev passt de bal zonder na te denken. Uzumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzumov met een sublieme pass. Asabayev is nu in balbezit. Asabayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kayerdan E`lon - Sovun Oling 0:1

8e minuut.
Nuriyev verovert de bal door een tackle van achteren. Nuriyev speelt de bal door. Rabatov rent richting de bal. Asabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Asabayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Shaftoliyev rent richting de bal. Parkayev verovert de bal door een tackle van achteren. Parkayev speelt de bal door. Faddiyev is nu in balbezit. Faddiyev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nuriyev geeft een hoge lob. Yaqubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemratov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gemratov krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Faizov is nu in balbezit. Uzumov verovert de bal door een tackle van achteren. Uzumov passt de bal in één keer door. Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kayerdan E`lon - Sovun Oling 0:2

25e minuut.
Faizov rent richting de bal. Uzumov verovert de bal door een tackle van achteren. Taksurov begaat een overtreding. Taksurov krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kiyimov geeft de bal voor. Inworp. Asenov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faddiyev rent richting de bal. Faddiyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mevaqorov passt de bal zonder na te denken. SOforov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev onderschept slim de pass. Asabayev draait met de bal, schiet en ... Dulg`anov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kayerdan E`lon - Sovun Oling 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kayerdan E`lon 56%, Sovun Oling 44%.
Kayerdan E`lon - Sovun Oling 0:3

60e minuut.
Tuxumov rent richting de bal. Tuxumov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt SOforov de bal. Asabayev is nu in balbezit. Asabayev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Qanchaqov speelt de bal door. Tuxumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mevaqorov met een sublieme pass. Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Uzumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Taksurov is nu in balbezit. Uzumov begaat een overtreding. Uzumov krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Gemratov geeft een hoge lob. Faddiyev kopt de bal weg. Tuxumov met een sublieme pass. Molov geeft de bal voor. Asabayev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kayerdan E`lon - Sovun Oling 0:4

88e minuut.
Faddiyev rent richting de bal. Parkayev verovert de bal door een tackle van achteren. Parkayev met een sublieme pass. Asabayev is nu in balbezit. Asabayev haalt uit met een fantastische trap. Dulg`anov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kayerdan E`lon 70%, Sovun Oling 30%.
Kayerdan E`lon - Sovun Oling 0:4