Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metalourg Eshiq Pixiess
Normal Tactiek XL
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 24.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Mursayev probeert de bal aan de voet te houden. Elchinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Elchinov passt de bal zonder na te denken. Baniera is nu in balbezit. Baniera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Xonaxonov verovert de bal door een tackle van achteren. Xonaxonov probeert naar een medespeler te passen. Boshidayev rent richting de bal. Boshidayev draait met de bal, schiet en ... Kłusek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metalourg Eshiq - Pixiess 1:0

17e minuut.
Inworp. Lotrag`idov met een snelle inworp. Xonaxonov is nu in balbezit. Xonaxonov haalt uit met een fantastische trap. Kłusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Uramov kopt de bal weg. Polet rent richting de bal. Polet probeert naar een medespeler te passen. Baniera rent richting de bal. Baniera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Metalourg Eshiq - Pixiess 1:1

38e minuut.
Rutarov rent richting de bal. Rutarov geeft een lange en hoge pass. Bufondirov rent richting de bal. Bufondirov haalt uit met een fantastische trap. Baniera krijgt zijn hoofd ertegen. Zanidinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metalourg Eshiq 46%, Pixiess 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Metalourg Eshiq - Pixiess 1:1

48e minuut.
Eftimie is nu in balbezit. Eftimie passt de bal zonder na te denken. Baniera rent richting de bal. Baniera haalt uit met een fantastische trap. Zanidinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Polet passt de bal zonder na te denken. Sagdullayev rent richting de bal. Eftimie onderschept slim de pass. Bufondirov rent richting de bal. Bufondirov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kurtov met de inworp. Xonaxonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutarov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xonaxonov raakt geblesseerd tijdens het duel. Xonaxonov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kłusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Eftimie verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie passt de bal zonder na te denken. Baniera rent richting de bal. Baniera schiet op doel. Zanidinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metalourg Eshiq - Pixiess 1:2

83e minuut.
Kurtov speelt de bal door. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagdullayev rent richting de bal. Bufondirov onderschept slim de pass. Bufondirov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metalourg Eshiq 61%, Pixiess 39%.
Metalourg Eshiq - Pixiess 1:2