Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haqim Yon vladteam
Normal Tactiek Sweep
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 40.4
zwak Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


17e minuut.
Na een snelle pass probeert Baxtliyev de bal onder controle te krijgen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxtliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Johnѕon verovert de bal door een tackle van achteren. Johnѕon geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brumpton rent richting de bal. Brumpton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haqim Yon - vladteam 0:1

20e minuut.
Retratov probeert de bal aan de voet te houden. Johnѕon is nu in balbezit. Johnѕon passt de bal zonder na te denken. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Arruabarrena geeft de bal voor. Daar is Brumpton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brumpton passt de bal zonder na te denken. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haqim Yon - vladteam 0:2

26e minuut.
Brumpton verovert de bal door een tackle van achteren. Brumpton geeft een lange en hoge pass. Retratov rent richting de bal. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haqim Yon - vladteam 0:3

27e minuut.
Daar is Retratov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Brumpton rent richting de bal. Brumpton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haqim Yon - vladteam 0:4

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaladirobov met een snelle inworp. Valenzuela geeft de bal voor. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton draait met de bal, schiet en ... Babayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Haqim Yon - vladteam 0:5

42e minuut.
Arruabarrena verovert de bal door een tackle van achteren. Arruabarrena geeft de bal voor. Johnѕon kopt de bal weg. Brumpton rent richting de bal. Brumpton geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valenzuela rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haqim Yon - vladteam 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haqim Yon 78%, vladteam 22%.
Haqim Yon - vladteam 0:6

48e minuut.
Brumpton rent richting de bal. Brumpton probeert naar een medespeler te passen. Johnѕon probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Layamov passt de bal zonder na te denken. Arruabarrena is nu in balbezit. Arruabarrena met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Arruabarrena rent richting de bal. Arruabarrena probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Babayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haqim Yon - vladteam 0:7

67e minuut.
Klungelig pakt Valenzuela de bal. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Babayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haqim Yon - vladteam 0:8

70e minuut.
Layamov probeert naar een medespeler te passen. Kaladirobov geeft de bal voor. Valenzuela probeert de bal met de borst te controleren. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Retratov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haqim Yon - vladteam 0:9

72e minuut.
Layamov passt de bal met de wreef. Arruabarrena is nu in balbezit. Arruabarrena probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haqim Yon - vladteam 0:10

73e minuut.
Molov rent richting de bal. Brumpton verovert de bal door een tackle van achteren. Brumpton passt de bal met de wreef. Arruabarrena rent richting de bal. Arruabarrena geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Brumpton is nu in balbezit. Brumpton passt de bal met de wreef. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Retratov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Babayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Parkayev geeft een lange en hoge pass. Hizmatov is nu in balbezit. Layamov verovert de bal door een tackle van achteren. Layamov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haqim Yon - vladteam 0:11

78e minuut.
Qursimov heeft problemen om de bal te vangen. Johnѕon is nu in balbezit. Johnѕon passt de bal zonder na te denken. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babayev probeert wanhopig de bal te grijpen. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haqim Yon - vladteam 0:12

81e minuut.
Parkayev met een sublieme pass. Qo`vo`sov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton draait met de bal, schiet en ... Babayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haqim Yon - vladteam 0:13

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Babayev trapt de bal weg van het doel. Lázaro kopt de bal weg. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel. Babayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brumpton rent richting de bal. Brumpton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haqim Yon 77%, vladteam 23%.
Haqim Yon - vladteam 0:13