Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahli Sokkar Rezil Talj
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
El Djazaria speelt de bal door. Arkoun rent richting de bal. Arkoun passt de bal in één keer door. Oussalah bereikt de bal nog maar net als eerste. Oussalah haalt uit met een fantastische trap. Khalef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Khalef geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fergani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arkoun rent richting de bal. Arkoun passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oussalah is nu in balbezit. Oussalah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ahli Sokkar - Rezil Talj 0:1

22e minuut.
Oussalah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh rent richting de bal. Nasri is nu in balbezit. Oussalah onderschept slim de pass. Oussalah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zarabi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belkheir rent richting de bal. Belkheir passt de bal zonder na te denken. Boumedienne rent richting de bal. Boumedienne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ousserir met een snelle inworp. Belkheir bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkheir passt de bal met de wreef. Oussalah bereikt de bal nog maar net als eerste. Oussalah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahli Sokkar 73%, Rezil Talj 27%.
Ahli Sokkar - Rezil Talj 0:1

47e minuut.
El Djazaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkoun is nu in balbezit. Arkoun passt de bal zonder na te denken. Oussalah rent richting de bal. Oussalah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rouane is nu in balbezit. Rouane geeft een hoge lob. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkoun verovert de bal door een tackle van achteren. Arkoun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chellouche geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ousserir met de inworp. Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Bencheikh de bal. Khendu rent richting de bal. Khendu passt de bal met de wreef. Oussalah bereikt de bal nog maar net als eerste. Oussalah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Khalef met een harde bal richting middenveld. Bencheikh is nu in balbezit. El Djazaria begaat een overtreding. Bencheikh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bencheikh kan niet meer verder spelen. Boulala komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Belkheir probeert naar een medespeler te passen. Boulala rent richting de bal. Boumedienne rent richting de bal. Boulala bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Khendu de bal. Boulala rent richting de bal. Khendu is nu in balbezit. Boulala verovert de bal door een tackle van achteren. Boulala passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ahli Sokkar - Rezil Talj 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahli Sokkar 59%, Rezil Talj 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ahli Sokkar - Rezil Talj 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Boulala passt de bal met de wreef. Boumedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemdil is nu in balbezit. Boumedienne verovert de bal door een tackle van achteren. Boumedienne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahli Sokkar - Rezil Talj 2:1

102e minuut.
Zarabi met een snelle inworp. Belkheir rent richting de bal. Belkheir geeft een lange en hoge pass. Mami rent richting de bal. Mami draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahli Sokkar 65%, Rezil Talj 35%.
Ahli Sokkar - Rezil Talj 2:1

113e minuut.
Na een snelle pass probeert Mami de bal onder controle te krijgen. Inworp. Youcef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fergani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahli Sokkar 58%, Rezil Talj 42%.
Ahli Sokkar - Rezil Talj 2:1