Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saia Nimr Akhdar Humur
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Nemdil met de inworp. Madani is nu in balbezit. Belloumi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Belloumi de bal. Belloumi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bouteflika passt de bal zonder na te denken. Brückner is nu in balbezit. Brückner passt de bal in één keer door. Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Merabtene rent richting de bal. Belloumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madani begaat een overtreding. Belloumi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belloumi komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Nimr - Akhdar Humur 1:0

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Chaouchi de bal onder controle te krijgen. Bouteflika verovert de bal door een tackle van achteren. Bouteflika speelt de bal door. Mansouri is nu in balbezit. Mansouri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saia Nimr 58%, Akhdar Humur 42%.
Saia Nimr - Akhdar Humur 1:0

52e minuut.
Bouabdallah is nu in balbezit. Bouabdallah geeft een lange en hoge pass. Harbi kopt de bal weg. Mansouri rent richting de bal. Mansouri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saia Nimr - Akhdar Humur 1:1

61e minuut.
Merabtene is nu in balbezit. Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Merabtene bereikt de bal nog maar net als eerste. Merabtene haalt uit met een fantastische trap. Zitouni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Nimr - Akhdar Humur 1:2

72e minuut.
Lakhdar Hamina trapt de bal weg van het doel. Merabtene kopt de bal weg. Badji heeft problemen om de bal te vangen. Mansouri rent richting de bal. Mansouri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brückner is nu in balbezit. Brückner geeft de bal voor. Klungelig pakt Badji de bal. Mansouri rent richting de bal. Mansouri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saia Nimr 58%, Akhdar Humur 42%.
Saia Nimr - Akhdar Humur 1:2