Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USM Narr Nady Essay
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Ouadah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bettache met de inworp. El Anka rent richting de bal. El Anka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abderrahmane is nu in balbezit. Abderrahmane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USM Narr - Nady Essay 0:1

14e minuut.
El Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. Abderrahmane is nu in balbezit. Ouadah rent richting de bal. El Anka is nu in balbezit. El Anka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daineche rent richting de bal. Dahmane verovert de bal door een tackle van achteren. Dahmane met een sublieme pass. Bouhired rent richting de bal. Bouhired draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USM Narr - Nady Essay 1:1

25e minuut.
Saïfi is nu in balbezit. Saïfi passt de bal in één keer door. Didouche probeert de bal aan de voet te houden. El Anka is nu in balbezit. El Anka haalt uit met een fantastische trap. Hamidou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Bouhired rent richting de bal. Daineche is nu in balbezit. Bouhired onderschept slim de pass. Dahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahmane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USM Narr - Nady Essay 2:1

37e minuut.
Attaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Abderrahmane verovert de bal door een tackle van achteren. Abderrahmane speelt de bal door. El Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. El Anka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Narr 60%, Nady Essay 40%.
USM Narr - Nady Essay 2:1

47e minuut.
Attaf onderschept slim de pass. Attaf geeft de bal voor. Klungelig pakt Belmellat de bal. Dahmane is nu in balbezit. Dahmane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Didouche verovert de bal door een tackle van achteren. Didouche probeert naar een medespeler te passen. Madjer is nu in balbezit. Bouhired rent richting de bal. Bouhired schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Boulmerka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouteflika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dahmane rent richting de bal. Dahmane schiet op doel. Dib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bouhired is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
USM Narr - Nady Essay 3:1

60e minuut.
Rouiched geeft een lange en hoge pass. Bettache kopt de bal weg. El Anka rent richting de bal. El Anka schiet op doel. Ouadah probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Narr 43%, Nady Essay 57%.
USM Narr - Nady Essay 3:1