Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulmet Souhag Rezil Humur
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Koudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudri geeft een lange en hoge pass. Lazizi kopt de bal weg. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun draait met de bal, schiet en ... Maïza bokst de bal weg.

5e minuut.
Besseghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun verovert de bal door een tackle van achteren. Saïdoun passt de bal in één keer door. Benyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Benyahia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Inworp. Ayad met een snelle inworp. Klungelig pakt Anka de bal. Anka geeft de bal voor. Zaoui probeert de bal aan de voet te houden. Maïza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benyahia rent richting de bal. Benyahia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Souhag - Rezil Humur 0:1

9e minuut.
Koudri geeft een lange en hoge pass. Ammar rent richting de bal. Ammar probeert naar een medespeler te passen. Sadi is nu in balbezit. Sadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Agha rent richting de bal. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun passt de bal met de wreef. Benyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Benyahia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Souhag - Rezil Humur 0:2

18e minuut.
Sadi passt de bal in één keer door. Aït Ali rent richting de bal. Badache verovert de bal door een tackle van achteren. Badache schiet op doel. Abderrahmane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Souhag - Rezil Humur 1:2

28e minuut.
Saïdoun rent richting de bal. Besseghir onderschept slim de pass. Lazizi rent richting de bal. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. Maïza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seghiri verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Souhag - Rezil Humur 1:3

40e minuut.
Maïza trapt de bal weg. Daar is Sadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouichaoui rent richting de bal. Sadi verovert de bal door een tackle van achteren. Sadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Badache kopt de bal weg. Ouichaoui rent richting de bal. Ouichaoui passt de bal in één keer door. Ammar is nu in balbezit. Ammar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Souhag 66%, Rezil Humur 34%.
Zulmet Souhag - Rezil Humur 1:3

52e minuut.
Anka met de inworp. Ouichaoui rent richting de bal. Ouichaoui passt de bal zonder na te denken. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benyahia is nu in balbezit. Benyahia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Souhag - Rezil Humur 1:4

65e minuut.
Agha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Besseghir rent richting de bal. Hima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hima krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Agha geeft een lange en hoge pass. Sadi probeert naar een medespeler te passen. Aït Ali rent richting de bal. Badache onderschept slim de pass. Badache haalt uit met een fantastische trap. Abderrahmane bokst de bal weg.

79e minuut.
Ammar onderschept slim de pass. Ammar probeert naar een medespeler te passen. Sadi met een sublieme pass. Kerkar is nu in balbezit. Kerkar met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Souhag 60%, Rezil Humur 40%.
Zulmet Souhag - Rezil Humur 1:4