Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algeria fc Shaab El-Saloum
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Mekkaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Malek begaat een overtreding. Mekkaoui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mekkaoui met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Aksas de bal. Bennabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennabi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Aïssaoui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouhired geeft de bal voor. Fahas rent richting de bal. Bennabi verovert de bal door een tackle van achteren. Bennabi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Bouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïssaoui is nu in balbezit. Bouyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Menad geeft de bal voor. Klungelig pakt Boutella de bal. Aïssaoui is nu in balbezit. Dahar verovert de bal door een tackle van achteren. Dahar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Boutella geeft de bal voor. Bouyahia is nu in balbezit. Bouyahia speelt de bal door. Dahar rent richting de bal. Dahar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mekkaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekkaoui geeft een lange en hoge pass. Daar is Hanoune, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennabi rent richting de bal. Bennabi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algeria fc 64%, Shaab El-Saloum 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algeria fc - Shaab El-Saloum 0:0

54e minuut.
Menad bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar rent richting de bal. Aïssaoui rent richting de bal. Dahar onderschept slim de pass. Dahar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aïssaoui probeert naar een medespeler te passen. Dahar is nu in balbezit. Dahar probeert naar een medespeler te passen. Lounes rent richting de bal. Lounes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Algeria fc - Shaab El-Saloum 0:1

77e minuut.
Dahar onderschept slim de pass. Aïssaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar onderschept slim de pass. Lounes is nu in balbezit. Lounes draait met de bal, schiet en ... Merabtene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algeria fc 76%, Shaab El-Saloum 24%.
Algeria fc - Shaab El-Saloum 0:1