Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Safa El-Maa`dy Al Marron Zeit
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


38e minuut.
Aïssaoui geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ichalalène de bal onder controle te krijgen. Ammour met een sublieme pass. Aribi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aribi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Ech-Chergui heeft problemen om de bal te vangen. Hilmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmi speelt de bal door. Bouhired rent richting de bal. Bouhired haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa El-Maa`dy 55%, Al Marron Zeit 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Safa El-Maa`dy - Al Marron Zeit 0:0

50e minuut.
Klungelig pakt Belmadi de bal. Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Houche. Ghafour is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ammour met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa El-Maa`dy - Al Marron Zeit 0:1

54e minuut.
Inworp. Boudiaf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ammour probeert naar een medespeler te passen. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hilmi passt de bal met de wreef. Daar is Bouhired, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houche is nu in balbezit. Bouhired verovert de bal door een tackle van achteren. Bouhired schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hilmi kopt de bal weg. Ech-Chergui is nu in balbezit. Bouhired schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bouhired is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa El-Maa`dy 49%, Al Marron Zeit 51%.
Al Safa El-Maa`dy - Al Marron Zeit 0:1