Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultras Rossi ALG Nady Jamal
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


18e minuut.
Aksas passt de bal in één keer door. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Younes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Younes krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Zafour onderschept slim de pass. Zafour speelt de bal door. Younes controleert de bal met de borst. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultras Rossi ALG - Nady Jamal 0:1

32e minuut.
Aksas geeft de bal voor. Kharroubi kopt de bal weg. Klungelig pakt Djaballah de bal. Khelaifia bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelaifia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultras Rossi ALG - Nady Jamal 0:2

39e minuut.
Younes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired rent richting de bal. Bouhired passt de bal zonder na te denken. Bentayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentayeb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultras Rossi ALG 57%, Nady Jamal 43%.
Ultras Rossi ALG - Nady Jamal 0:2

47e minuut.
Djebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharroubi verovert de bal door een tackle van achteren. Kharroubi speelt de bal door. Bentayeb rent richting de bal. Bentayeb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultras Rossi ALG - Nady Jamal 1:2

49e minuut.
Ouasti probeert naar een medespeler te passen. Djebar is nu in balbezit. Djebar passt de bal met de wreef. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harkouk met een snelle inworp. Boumedienne is nu in balbezit. Besseghir verovert de bal door een tackle van achteren. Besseghir geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ultras Rossi ALG - Nady Jamal 2:2

59e minuut.
Klungelig pakt Aïn de bal. Aïn speelt de bal door. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Aksas geeft de bal voor. Kharroubi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultras Rossi ALG - Nady Jamal 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultras Rossi ALG 64%, Nady Jamal 36%.
Ultras Rossi ALG - Nady Jamal 2:3