Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nady Kalab PC TEAM
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Al-Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaddache maakt een afschuwelijke overtreding. Al-Hassan raakt geblesseerd tijdens het duel. Bellat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Madouni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Kalab - PC TEAM 0:1

9e minuut.
Goudjil geeft een lange en hoge pass. Al-Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Hassan speelt de bal door. Klungelig pakt Madouni de bal. Madouni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Kalab - PC TEAM 0:2

18e minuut.
Lounes controleert de bal met de borst. Zaïm onderschept slim de pass. Zaïm passt de bal met de wreef. Djaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaballah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Farhi rent richting de bal. Farhi probeert naar een medespeler te passen. Kaddache is nu in balbezit. Al-Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Hassan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghafour met een sublieme pass. Al-Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Madouni is nu in balbezit. Madouni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lounes geeft een hoge lob. Farhi kopt de bal weg. Madouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Hassan rent richting de bal. Al-Hassan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Kalab 55%, PC TEAM 45%.
Nady Kalab - PC TEAM 0:2

46e minuut.
Al-Hassan met een sublieme pass. Madouni heeft problemen om de bal te vangen. Madouni passt de bal zonder na te denken. Daar is Zitouni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitouni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Belhocine is nu in balbezit. Bellat verovert de bal door een tackle van achteren. Bellat speelt de bal door. Madouni rent richting de bal. Madouni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Al-Hassan is nu in balbezit. Kaddache rent richting de bal. Al-Hassan maakt een afschuwelijke overtreding. Al-Hassan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Touil heeft problemen om de bal te vangen. Kaddache is nu in balbezit. Touil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaddache is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaddache zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yahiaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Menad rent richting de bal. Klungelig pakt Menad de bal. Kaddache schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaddache krijgt een gele kaart. Menad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wahby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Kalab 46%, PC TEAM 54%.
Nady Kalab - PC TEAM 0:2