Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tayyib Shibel Sulb Talj
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhib geeft de bal voor. Klungelig pakt N`Soumer de bal. Mekbel is nu in balbezit. Mekbel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Shibel - Sulb Talj 1:0

7e minuut.
Feraoun probeert naar een medespeler te passen. Mostaghanemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostaghanemi geeft de bal voor. Abdoun is nu in balbezit. Abdoun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Brückner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Asselah komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Agha rent richting de bal. Mahiedienne is nu in balbezit. Mahiedienne probeert naar een medespeler te passen. Abdoun rent richting de bal. Abdoun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tayyib Shibel - Sulb Talj 1:1

27e minuut.
Agha speelt de bal door. Aït Ali rent richting de bal. Aït Ali geeft de bal voor. Daar is Mouhib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouhib schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt N`Soumer de bal. Salimi is nu in balbezit. Salimi geeft een lange en hoge pass. Feraoun rent richting de bal. Feraoun geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Agha speelt de bal door. Daar is Asselah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilmi rent richting de bal. Asselah onderschept slim de pass. Asselah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Shibel 41%, Sulb Talj 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tayyib Shibel - Sulb Talj 1:1

47e minuut.
Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekbel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salimi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. N`Soumer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Khelifa is nu in balbezit. Abdoun verovert de bal door een tackle van achteren. Abdoun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mekbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselah rent richting de bal. Mekbel is nu in balbezit. Asselah rent richting de bal. Asselah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Khelifa de bal. Khelifa met een sublieme pass. Zitouni heeft problemen om de bal te vangen. Abdoun rent richting de bal. Abdoun schiet op doel. Meftah bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Soumer verovert de bal door een tackle van achteren. N`Soumer met een sublieme pass. Abdoun is nu in balbezit. Abdoun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Shibel - Sulb Talj 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Shibel 47%, Sulb Talj 53%.
Tayyib Shibel - Sulb Talj 1:2