Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Wadi Degla Esi Dib
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Djermouni onderschept slim de pass. Sennaoui is nu in balbezit. Sennaoui met een sublieme pass. Godih bereikt de bal nog maar net als eerste. Godih draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Sennaoui probeert naar een medespeler te passen. Godih is nu in balbezit. Godih schiet op doel. Lakhdar Hamina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ighil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Wadi Degla - Esi Dib 0:1

34e minuut.
M`hidi kopt de bal weg. Klungelig pakt Arkoun de bal. Belmadi speelt de bal door. Godih rent richting de bal. Godih draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Djermouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Djermouni passt de bal zonder na te denken. Godih is nu in balbezit. Godih schiet op doel. Ighil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Wadi Degla - Esi Dib 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Wadi Degla 65%, Esi Dib 35%.
Bezii Wadi Degla - Esi Dib 0:2

48e minuut.
Sennaoui geeft de bal voor. Klungelig pakt Dziria de bal. Dziria passt de bal in één keer door. Belmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmadi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
M`hidi rent richting de bal. M`hidi passt de bal met de wreef. Belmadi met een sublieme pass. Klungelig pakt Godih de bal. Godih haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tlemçani is nu in balbezit. M`hidi is nu in balbezit. M`hidi geeft een lange en hoge pass. Boudiaf is nu in balbezit. Boudiaf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Mendil geeft een lange en hoge pass. Khelifa kopt de bal weg. Daar is Zarabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boudiaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudiaf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Deghmani rent richting de bal. Deghmani passt de bal in één keer door. Daar is Zarabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boudiaf is nu in balbezit. Boudiaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Wadi Degla - Esi Dib 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Wadi Degla 52%, Esi Dib 48%.
Bezii Wadi Degla - Esi Dib 1:2