Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Safa Sokkar Galid El-Araby
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Arkoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkoun passt de bal met de wreef. Hasni rent richting de bal. Hasni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Sokkar - Galid El-Araby 0:1

24e minuut.
Mouhib rent richting de bal. Issiakhem verovert de bal door een tackle van achteren. Issiakhem passt de bal met de wreef. Arkoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkoun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Issiakhem onderschept slim de pass. Issiakhem speelt de bal door. Hasni is nu in balbezit. Hasni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Belhocine onderschept slim de pass. Belhocine probeert naar een medespeler te passen. Athmani is nu in balbezit. Hasni onderschept slim de pass. Hasni schiet op doel. Ouznadji bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sokkar 67%, Galid El-Araby 33%.
Al Safa Sokkar - Galid El-Araby 0:1

69e minuut.
Arkoun rent richting de bal. Ouyahia onderschept slim de pass. Ouyahia geeft een lange en hoge pass. Mahiedienne is nu in balbezit. Mahiedienne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kebir passt de bal met de wreef. Mahiedienne rent richting de bal. Fehim is nu in balbezit. Mahiedienne verovert de bal door een tackle van achteren. Mahiedienne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Arkoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouiret is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ouyahia. Ouyahia krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Al-Nasser geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belhocine met een snelle inworp. Arkoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkoun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Mouhib de bal. Issiakhem onderschept slim de pass. Issiakhem speelt de bal door. Hasni heeft problemen om de bal te vangen. Hasni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sokkar 53%, Galid El-Araby 47%.
Al Safa Sokkar - Galid El-Araby 0:1