Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osayer Khudra Al Fiery Shibel
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 22.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Mouhib geeft een hoge lob. Kerbouche rent richting de bal. Kerbouche speelt de bal door. Chouih rent richting de bal. Chouih draait met de bal, schiet en ... Ichalalène bokst de bal weg.

20e minuut.
Zouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouba met een sublieme pass. Nazef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazef geeft een hoge lob. Chouih krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouba geeft een hoge lob. Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerbouche verovert de bal door een tackle van achteren. Kerbouche draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Marek de bal. Kerbouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerbouche passt de bal met de wreef. Chouih is nu in balbezit. Chouih schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Djoudi is nu in balbezit. Djoudi passt de bal met de wreef. Chouih is nu in balbezit. Chouih haalt uit met een fantastische trap. Ichalalène werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osayer Khudra - Al Fiery Shibel 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Khudra 63%, Al Fiery Shibel 37%.
Osayer Khudra - Al Fiery Shibel 0:1

52e minuut.
Djoudi passt de bal zonder na te denken. Zafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhib begaat een overtreding. Mouhib krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Marek is nu in balbezit. Kerbouche rent richting de bal. Chouih rent richting de bal. Kerbouche rent richting de bal. Kerbouche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hassani geeft een hoge lob. Daineche rent richting de bal. Daineche passt de bal zonder na te denken. Chouih rent richting de bal. Chouih haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Osayer Khudra - Al Fiery Shibel 1:1

86e minuut.
Djoudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zafour rent richting de bal. Al-Hassan begaat een overtreding. Al-Hassan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Khudra 58%, Al Fiery Shibel 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osayer Khudra - Al Fiery Shibel 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
Bouazgui probeert de bal aan de voet te houden. Daineche bereikt de bal nog maar net als eerste. Daineche probeert naar een medespeler te passen. Chouih rent richting de bal. Chouih schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Khudra 51%, Al Fiery Shibel 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osayer Khudra - Al Fiery Shibel 1:1

108e minuut.
Djoudi passt de bal zonder na te denken. Kerbouche heeft problemen om de bal te vangen. Kerbouche passt de bal in één keer door. Chouih is nu in balbezit. Chouih draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

116e minuut.
Marek rent richting de bal. Nazef verovert de bal door een tackle van achteren. Nazef speelt de bal door. Kerbouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerbouche schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Osayer Khudra - Al Fiery Shibel 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Khudra 57%, Al Fiery Shibel 43%.
Osayer Khudra - Al Fiery Shibel 1:2