Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akhdar Kalab Bezii Talj
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Abderrahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghiche is nu in balbezit. Abderrahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghiche onderschept slim de pass. Deghiche draait met de bal, schiet en ... Yahi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Zeghdoud kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abdoun de bal onder controle te krijgen. Deghiche bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghiche haalt uit met een fantastische trap. Yahi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Kalab - Bezii Talj 0:1

10e minuut.
Mimouni is nu in balbezit. Mimouni geeft een hoge lob. Inworp. Acimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deghmani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Abderrahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghiche onderschept slim de pass. Deghmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghmani schiet op doel. Yahi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deghmani is nu in balbezit. Deghmani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Kalab - Bezii Talj 0:2

16e minuut.
Bouabdallah probeert naar een medespeler te passen. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Lakhdar Hamina probeert naar een medespeler te passen. Merzekane bereikt de bal nog maar net als eerste. Merzekane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yahi met een harde bal richting middenveld. Bouabdallah kopt de bal weg. Deghmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghmani draait met de bal, schiet en ... Yahi bokst de bal weg.

29e minuut.
Djebar kopt de bal weg. Zeghdoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeghdoud geeft een lange en hoge pass. Deghiche is nu in balbezit. Deghiche draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Kalab 65%, Bezii Talj 35%.
Akhdar Kalab - Bezii Talj 0:2

50e minuut.
Djebar is nu in balbezit. Zeghdoud onderschept slim de pass. Zeghdoud passt de bal met de wreef. Deghiche rent richting de bal. Deghiche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Deghmani geeft een lange en hoge pass. Bouabdallah is nu in balbezit. Abderrahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghiche verovert de bal door een tackle van achteren. Deghiche draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Deghiche raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madjer komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Abderrahmane geeft een hoge lob. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Lakhdar Hamina passt de bal met de wreef. Djebar rent richting de bal. Djebar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zeghdoud onderschept slim de pass. Zeghdoud passt de bal met de wreef. Madjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghmani is nu in balbezit. Deghmani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bentaala speelt de bal door. Issiakhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Issiakhem geeft een lange en hoge pass. Djebar rent richting de bal. Djebar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Kalab 53%, Bezii Talj 47%.
Akhdar Kalab - Bezii Talj 0:2