Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra Ra`d MC Ra`d
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 24.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


16e minuut.
Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassani passt de bal zonder na te denken. Didouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitat verovert de bal door een tackle van achteren. Bitat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sadmi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rouane de bal onder controle te krijgen. Ighil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ighil krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Zakaria rent richting de bal. Bitat verovert de bal door een tackle van achteren. Ouyahia is nu in balbezit. Bitat is nu in balbezit. Bitat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ouyahia onderschept slim de pass. Ouyahia passt de bal met de wreef. Rouane is nu in balbezit. Bitat verovert de bal door een tackle van achteren. Bitat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Ra`d - MC Ra`d 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Ra`d 45%, MC Ra`d 55%.
Al Dhafra Ra`d - MC Ra`d 0:1

67e minuut.
Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh passt de bal in één keer door. Hasni speelt de bal door. Dilem is nu in balbezit. Dilem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Bitat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badji rent richting de bal. Bitat verovert de bal door een tackle van achteren. Bitat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Ra`d - MC Ra`d 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Ra`d 43%, MC Ra`d 57%.
Al Dhafra Ra`d - MC Ra`d 0:2