Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawkab El-Saloum Widet
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 41.2
poor Schieten very good
poor Passen solid
average Verdedigen average


6e minuut.
Benbadis verovert de bal door een tackle van achteren. Benbadis geeft een lange en hoge pass. Zaaboub is nu in balbezit. Zaaboub haalt uit met een fantastische trap. Ramdane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab El-Saloum - Widet 0:1

15e minuut.
Hadj Aïssa verovert de bal door een tackle van achteren. Hadj Aïssa passt de bal in één keer door. Zaaboub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaaboub haalt uit met een fantastische trap. Ramdane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab El-Saloum - Widet 0:2

19e minuut.
Hassani kopt de bal weg. Zazou rent richting de bal. Zaaboub met een sublieme pass. Badache bereikt de bal nog maar net als eerste. Badache haalt uit met een fantastische trap. Ramdane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Román zal de hoekschop nemen. Zaaboub krijgt zijn hoofd ertegen. Ramdane bokst de bal weg. Zaaboub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaaboub schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Harbi probeert de bal met de borst te controleren. Román rent richting de bal. Harbi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harbi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Zazou verovert de bal door een tackle van achteren. Zazou probeert naar een medespeler te passen. Badache heeft problemen om de bal te vangen. Badache haalt uit met een fantastische trap. Sandjak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zazou controleert de bal met de borst. Zazou passt de bal in één keer door. Zaaboub heeft problemen om de bal te vangen. Zaaboub haalt uit met een fantastische trap. Ramdane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab El-Saloum - Widet 0:3

33e minuut.
Harbi met de inworp. Román is nu in balbezit. Bouaoudia begaat een overtreding. Bouaoudia krijgt een gele kaart. Román is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaddache zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Zazou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaaboub is nu in balbezit. Zaaboub schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hadj Aïssa kopt de bal weg. Zazou rent richting de bal. Zazou passt de bal in één keer door. Román rent richting de bal. Román geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassani geeft de bal voor. Tabet probeert de bal aan de voet te houden. Badache bereikt de bal nog maar net als eerste. Badache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab El-Saloum 67%, Widet 33%.
Kawkab El-Saloum - Widet 0:3

46e minuut.
Lakhdar komt het veld opgelopen. Saïdoun komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kaddache probeert naar een medespeler te passen. Syper is nu in balbezit. Syper geeft een lange en hoge pass. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Benbadis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Saïdoun de bal. Ouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun verovert de bal door een tackle van achteren. Saïdoun schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazou onderschept slim de pass. Zazou probeert naar een medespeler te passen. Lakhdar is nu in balbezit. Lakhdar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun geeft een hoge lob. Lakhdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Belkaid de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Zazou met een sublieme pass. Daar is Hassani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkaid rent richting de bal. Lakhdar onderschept slim de pass. Lakhdar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Doeltrap. Salem komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tabet is nu in balbezit. Saïdoun onderschept slim de pass. Saïdoun controleert de bal met de borst. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. Ramdane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab El-Saloum - Widet 0:4

69e minuut.
Ouyahia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khelaifia komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hadj Aïssa is nu in balbezit. Hadj Aïssa probeert naar een medespeler te passen. Zazou speelt de bal door. Lakhdar rent richting de bal. Lakhdar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab El-Saloum - Widet 0:5

74e minuut.
Lakhdar rent richting de bal. Lakhdar passt de bal met de wreef. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sandjak de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lakhdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab El-Saloum - Widet 0:6

77e minuut.
Hassani rent richting de bal. Hassani speelt de bal door. Zazou speelt de bal door. Lakhdar is nu in balbezit. Lakhdar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Arkoun passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hassani met de inworp. Klungelig pakt Hadj Aïssa de bal. Hadj Aïssa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kouici met een sublieme pass. Román is nu in balbezit. Román speelt de bal door. Zazou is nu in balbezit. Zazou geeft een hoge lob. Ramdane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Tabet is nu in balbezit. Román verovert de bal door een tackle van achteren. Zazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazou met een sublieme pass. Saïdoun rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Arkoun kopt de bal weg. Tabet heeft problemen om de bal te vangen. Zazou met een sublieme pass. Lakhdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar schiet op doel. Ramdane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab El-Saloum - Widet 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab El-Saloum 72%, Widet 28%.
Kawkab El-Saloum - Widet 0:7