Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brigada Ameba Moknili Msaxiobi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kasradze met de inworp. Nikuradze speelt de bal door. Avaliani rent richting de bal. Nadareishvili is nu in balbezit. Nadareishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Ameba - Moknili Msaxiobi 0:1

24e minuut.
Nadareishvili is nu in balbezit. Otanadze onderschept slim de pass. Avaliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadareishvili rent richting de bal. Nadareishvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sakhokia passt de bal zonder na te denken. Gorgodze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgodze probeert naar een medespeler te passen. Nadareishvili is nu in balbezit. Nadareishvili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Ameba - Moknili Msaxiobi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Ameba 56%, Moknili Msaxiobi 44%.
Brigada Ameba - Moknili Msaxiobi 0:2

72e minuut.
Sharikadze passt de bal zonder na te denken. Inworp. Kasradze met de inworp. Gorgodze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgodze geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Nikuradze heeft problemen om de bal te vangen. Kuchukhidze verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchukhidze met een sublieme pass. Gakharia rent richting de bal. Gakharia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Otanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Otanadze geeft een lange en hoge pass. Nadareishvili heeft problemen om de bal te vangen. Avaliani is nu in balbezit. Avaliani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Ameba 64%, Moknili Msaxiobi 36%.
Brigada Ameba - Moknili Msaxiobi 0:2