Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arabunebrivi Gasaxdeli Meoradi Dugubeba
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Tamarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Glunchadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tamarashvili zijn tegenspeler op de grond. Tamarashvili krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Glunchadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamarashvili onderschept slim de pass. Tabagari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabagari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 1:0

43e minuut.
Tabagari heeft problemen om de bal te vangen. Lataria is nu in balbezit. Tabagari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tabagari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arabunebrivi Gasaxdeli 55%, Meoradi Dugubeba 45%.
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 1:0

56e minuut.
Erkomaishvili geeft een hoge lob. Vardanidze rent richting de bal. Pachulia maakt een afschuwelijke overtreding. Pachulia krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Akhmeteli rent richting de bal. Akhmeteli geeft een lange en hoge pass. Benidze probeert de bal aan de voet te houden. Apkhazava rent richting de bal. Apkhazava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 2:0

64e minuut.
Laliashvili probeert de bal aan de voet te houden. Laliashvili geeft de bal voor. Mukhiashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apkhazava rent richting de bal. Apkhazava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Makasarashvili is nu in balbezit. Makasarashvili probeert naar een medespeler te passen. Pachulia rent richting de bal. Pachulia schiet op doel. Buighlishvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arabunebrivi Gasaxdeli 53%, Meoradi Dugubeba 47%.
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 2:1