Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gasaocari Moazrovne Gasaocari Gasaxdeli
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Amilakhvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidziguri verovert de bal door een tackle van achteren. Narimanidze rent richting de bal. Balanchivadze is nu in balbezit. Balanchivadze schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Gvelesiani met een snelle inworp. Daar is Gigiadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gigiadze speelt de bal door. Balanchivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanchivadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Moazrovne - Gasaocari Gasaxdeli 0:1

14e minuut.
Petriashvil verovert de bal door een tackle van achteren. Mamukashvili onderschept slim de pass. Mamukashvili passt de bal met de wreef. Balanchivadze is nu in balbezit. Balanchivadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sabinin met een sublieme pass. Esiava heeft problemen om de bal te vangen. Mamukashvili is nu in balbezit. Esiava onderschept slim de pass. Esiava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pularia is nu in balbezit. Narimanidze onderschept slim de pass. Narimanidze passt de bal in één keer door. Daar is Balanchivadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balanchivadze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Imerlishvili probeert naar een medespeler te passen. Sabinin rent richting de bal. Esiava bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiava haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jikurauli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Imerlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Imerlishvili met een sublieme pass. Sabinin speelt de bal door. Esiava is nu in balbezit. Esiava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gasaocari Moazrovne - Gasaocari Gasaxdeli 1:1

39e minuut.
Daar is Pularia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narimanidze is nu in balbezit. Narimanidze passt de bal zonder na te denken. Balanchivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanchivadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Moazrovne - Gasaocari Gasaxdeli 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Moazrovne 47%, Gasaocari Gasaxdeli 53%.
Gasaocari Moazrovne - Gasaocari Gasaxdeli 1:2

51e minuut.
Gvelesiani onderschept slim de pass. Gvelesiani met een sublieme pass. Sabinin rent richting de bal. Esiava is nu in balbezit. Esiava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Bitskinashvili trapt de bal weg van het doel. Kikalishvili kopt de bal weg. Balanchivadze is nu in balbezit. Balanchivadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Moazrovne - Gasaocari Gasaxdeli 1:3

77e minuut.
Amilakhvari probeert naar een medespeler te passen. Sabinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabinin passt de bal zonder na te denken. Esiava bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiava haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dzidziguri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidziguri met een sublieme pass. Pularia rent richting de bal. Balanchivadze onderschept slim de pass. Balanchivadze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Moazrovne 40%, Gasaocari Gasaxdeli 60%.
Gasaocari Moazrovne - Gasaocari Gasaxdeli 1:3