Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gluvi Maraos Mxiaruli Virtxa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Khujadze passt de bal met de wreef. Ambidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvirkvelia verovert de bal door een tackle van achteren. Mikaia rent richting de bal. Mikaia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Khujadze rent richting de bal. Khujadze passt de bal met de wreef. Daar is Sharikadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baratashvili onderschept slim de pass. Baratashvili geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Kvirkvelia de bal. Mikaia is nu in balbezit. Mikaia passt de bal met de wreef. Ambidze is nu in balbezit. Ambidze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Khujadze rent richting de bal. Barnaveli rent richting de bal. Khujadze begaat een overtreding. Khujadze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluvi Maraos 56%, Mxiaruli Virtxa 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gluvi Maraos - Mxiaruli Virtxa 0:0

47e minuut.
Gochelashvili passt de bal zonder na te denken. Kvelashvili is nu in balbezit. Kvelashvili passt de bal met de wreef. Matakheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Matakheria draait met de bal, schiet en ... Gventsadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Mikaia kopt de bal weg. Macharadze is nu in balbezit. Ambidze verovert de bal door een tackle van achteren. Ambidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gluvi Maraos - Mxiaruli Virtxa 1:0

90e minuut.
Kvelashvili draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dididze de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gochelashvili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matakheria heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluvi Maraos 56%, Mxiaruli Virtxa 44%.
Gluvi Maraos - Mxiaruli Virtxa 1:0