Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GEO Basri Saaviacio
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Tomashvili met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papuashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogebashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogebashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Amashukeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Khurtsilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Khurtsilava probeert naar een medespeler te passen. Laghidze is nu in balbezit. Laghidze haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Maisashvili probeert naar een medespeler te passen. Tsitaishvili is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khurtsilava. Khurtsilava krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Gogebashvili rent richting de bal. Khurtsilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogebashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Berikashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Berikashvili passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chiaureli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khurtsilava is nu in balbezit. Maisashvili probeert naar een medespeler te passen. Gomarteli rent richting de bal. Gomarteli geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEO 50%, Basri Saaviacio 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GEO - Basri Saaviacio 0:0

51e minuut.
Gurieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurieli passt de bal in één keer door. Laghidze is nu in balbezit. Laghidze draait met de bal, schiet en ... Narmania probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GEO - Basri Saaviacio 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEO 66%, Basri Saaviacio 34%.
GEO - Basri Saaviacio 1:0