Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arasamartliani Dundulebi Basri Buni
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Jashi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chkhubianishvili de bal. Chkhubianishvili geeft een lange en hoge pass. Abashidze rent richting de bal. Abashidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arasamartliani Dundulebi - Basri Buni 0:1

12e minuut.
Jamarauli onderschept slim de pass. Jamarauli geeft een hoge lob. Makalatia is nu in balbezit. Abashidze onderschept slim de pass. Abashidze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Javakhishvili geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zaalishvili met een snelle inworp. Daar is Kharatidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kharatidze geeft een hoge lob. Tsagareishvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arasamartliani Dundulebi - Basri Buni 1:1

28e minuut.
Ujmajuridze is nu in balbezit. Ujmajuridze passt de bal zonder na te denken. Ghurchumelidze rent richting de bal. Ghurchumelidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arasamartliani Dundulebi - Basri Buni 2:1

40e minuut.
Abashidze is nu in balbezit. Manjgaladze verovert de bal door een tackle van achteren. Ujmajuridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jashi onderschept slim de pass. Jashi draait met de bal, schiet en ... Mchedlidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mechurchlishvili speelt de bal door. Inworp. Kitsmarishvili met een snelle inworp. Jughashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jughashvili geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arasamartliani Dundulebi 58%, Basri Buni 42%.
Arasamartliani Dundulebi - Basri Buni 2:1

50e minuut.
Abashidze passt de bal met de wreef. Kirkitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkitadze speelt de bal door. Jashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jashi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Abashidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsmarishvili onderschept slim de pass. Kitsmarishvili met een sublieme pass. Ghurchumelidze rent richting de bal. Ghurchumelidze schiet op doel. Tsagareishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Jashi probeert naar een medespeler te passen. Abashidze rent richting de bal. Makalatia onderschept slim de pass. Mamulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamulashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arasamartliani Dundulebi - Basri Buni 2:2

80e minuut.
Chkhubianishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Nanava rent richting de bal. Met opzet legt Chkhubianishvili zijn tegenspeler op de grond. Chkhubianishvili is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arasamartliani Dundulebi 53%, Basri Buni 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arasamartliani Dundulebi - Basri Buni 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Mamulashvili rent richting de bal. Kharatidze verovert de bal door een tackle van achteren. Kharatidze passt de bal zonder na te denken. Ghurchumelidze rent richting de bal. Ghurchumelidze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

104e minuut.
Fantskhava bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantskhava probeert naar een medespeler te passen. Abashidze rent richting de bal. Abashidze haalt uit met een fantastische trap. Mchedlidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arasamartliani Dundulebi - Basri Buni 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arasamartliani Dundulebi 71%, Basri Buni 29%.
Arasamartliani Dundulebi - Basri Buni 2:3

109e minuut.
Mechurchlishvili geeft een hoge lob. Abashidze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ujmajuridze. Ujmajuridze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arasamartliani Dundulebi 31%, Basri Buni 69%.
Arasamartliani Dundulebi - Basri Buni 2:3