Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Sakme Debali Maraos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Khvadagiani onderschept slim de pass. Jejelava geeft de bal voor. Daar is Vadachkoria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekhuzla onderschept slim de pass. Mekhuzla haalt uit met een fantastische trap. Pertaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Aragvispireli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoladze onderschept slim de pass. Nikoladze speelt de bal door. Mekhuzla is nu in balbezit. Mekhuzla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Maminashvili geeft een lange en hoge pass. Kokadze rent richting de bal. Kokadze passt de bal zonder na te denken. Daar is Mekhuzla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekhuzla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Machavariani met een sublieme pass. Maisashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisashvili passt de bal met de wreef. Tsurtsumia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsurtsumia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Aragvispireli de bal. Nikoladze is nu in balbezit. Nikoladze passt de bal met de wreef. Mekhuzla rent richting de bal. Mekhuzla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kokadze is nu in balbezit. Maisashvili is nu in balbezit. Maisashvili passt de bal zonder na te denken. Tsurtsumia is nu in balbezit. Tsurtsumia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kenia is nu in balbezit. Kenia passt de bal in één keer door. Chichveishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsurtsumia rent richting de bal. Tsurtsumia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Sakme 40%, Debali Maraos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Sakme - Debali Maraos 0:0

74e minuut.
Nikoladze kopt de bal weg. Mekhuzla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoladze rent richting de bal. Mekhuzla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhuzla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kokadze geeft de bal voor. Aragvispireli rent richting de bal. Kirkitadze maakt een afschuwelijke overtreding. Kirkitadze is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Aragvispireli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aragvispireli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tsurtsumia rent richting de bal. Tsurtsumia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Sakme - Debali Maraos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Sakme 41%, Debali Maraos 59%.
Dinamo Sakme - Debali Maraos 0:1