Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maimunisa Mplangveli Gamxmari Toxi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Lobjanidze is nu in balbezit. Khojava verovert de bal door een tackle van achteren. Khojava passt de bal zonder na te denken. Gadabadze heeft problemen om de bal te vangen. Gadabadze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Geguchadze met de inworp. Koiava rent richting de bal. Koiava probeert naar een medespeler te passen. Khojava rent richting de bal. Khojava haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maimunisa Mplangveli 55%, Gamxmari Toxi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maimunisa Mplangveli - Gamxmari Toxi 0:0

53e minuut.
Khojava passt de bal met de wreef. Geguchadze is nu in balbezit. Geguchadze probeert naar een medespeler te passen. Gadabadze is nu in balbezit. Gadabadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Geguchadze geeft een lange en hoge pass. Chkhetiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkhetiani passt de bal zonder na te denken. Gadabadze rent richting de bal. Gadabadze draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tediashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tediashvili geeft een lange en hoge pass. Daar is Darsmelidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvashilava is nu in balbezit. Kvashilava schiet op doel. Gurchiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maimunisa Mplangveli - Gamxmari Toxi 1:0

63e minuut.
Gadabadze probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Khojava de bal. Kvashilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvashilava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lominadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Lominadze geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imedashvili met een snelle inworp. Tediashvili geeft een lange en hoge pass. Gurchiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maimunisa Mplangveli 46%, Gamxmari Toxi 54%.
Maimunisa Mplangveli - Gamxmari Toxi 1:0