Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armcodne Gaukembuli FC Msaxiobi
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Sukhishvili passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mdinaradze de bal. Khachidze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Khachidze moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Khachidze schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mdinaradze raakt geblesseerd tijdens het duel. Mdinaradze wilt de vrije trap nemen. Kosanashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Abuserisdze met een sublieme pass. Gharibashvili heeft problemen om de bal te vangen. Mdinaradze rent richting de bal. Mdinaradze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armcodne Gaukembuli - FC Msaxiobi 0:1

40e minuut.
Sukhishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Modebadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Modebadze speelt de bal door. Gharibashvili rent richting de bal. Gharibashvili haalt uit met een fantastische trap. Kosanashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Modebadze probeert naar een medespeler te passen. Mdinaradze rent richting de bal. Mdinaradze met een sublieme pass. Gharibashvili rent richting de bal. Gharibashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armcodne Gaukembuli - FC Msaxiobi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armcodne Gaukembuli 77%, FC Msaxiobi 23%.
Armcodne Gaukembuli - FC Msaxiobi 0:2

46e minuut.
Ghurchumelidze speelt de bal door. Abuserisdze is nu in balbezit. Abuserisdze speelt de bal door. Mdinaradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mdinaradze haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Armcodne Gaukembuli - FC Msaxiobi 0:3

49e minuut.
Gharibashvili draait met de bal, schiet en ... Gigashvili controleert de bal met de borst. Ghurchumelidze rent richting de bal. Gigashvili onderschept slim de pass. Gigashvili haalt uit met een fantastische trap. Kosanashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Sukhishvili rent richting de bal. Sukhishvili passt de bal met de wreef. Gharibashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mdinaradze rent richting de bal. Mdinaradze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Modebadze rent richting de bal. Modebadze met een sublieme pass. Gharibashvili rent richting de bal. Mdinaradze rent richting de bal. Mdinaradze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armcodne Gaukembuli - FC Msaxiobi 0:4

85e minuut.
Daar is Mdinaradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anchabadze probeert naar een medespeler te passen. Ghurchumelidze rent richting de bal. Burdiladze verovert de bal door een tackle van achteren. Burdiladze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armcodne Gaukembuli 57%, FC Msaxiobi 43%.
Armcodne Gaukembuli - FC Msaxiobi 0:4