Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamxdari Mori Mxolobiti Nadiri
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Roinishvili geeft een lange en hoge pass. Avlakhashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pertaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Avlakhashvili onderschept slim de pass. Avlakhashvili draait met de bal, schiet en ... Akhalkatsi bokst de bal weg.

7e minuut.
Pertaia rent richting de bal. Akhmeteli verovert de bal door een tackle van achteren. Avlakhashvili is nu in balbezit. Avlakhashvili draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roinishvili de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kikadze geeft een lange en hoge pass. Jaoshvili is nu in balbezit. Met opzet legt Gabashvili zijn tegenspeler op de grond. Gabashvili krijgt een gele kaart. Jaoshvili raakt geblesseerd tijdens het duel. Magrakvelidze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bouatchidzé is nu in balbezit. Bouatchidzé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chkhetidze verovert de bal door een tackle van achteren. Akhmeteli geeft een lange en hoge pass. Abkhazava kopt de bal weg. Avlakhashvili rent richting de bal. Avlakhashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Magrakvelidze passt de bal met de wreef. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze geeft een lange en hoge pass. Gogoberidze rent richting de bal. Gogoberidze geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaoshvili kopt de bal weg. Bouatchidzé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziria begaat een overtreding. Kiziria krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Avlakhashvili is nu in balbezit. Akhmeteli rent richting de bal. Avlakhashvili is nu in balbezit. Avlakhashvili haalt uit met een fantastische trap. Akhalkatsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxdari Mori - Mxolobiti Nadiri 0:1

37e minuut.
Sigua onderschept slim de pass. Gabashvili is nu in balbezit. Gabashvili met een sublieme pass. Avlakhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Avlakhashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxdari Mori 63%, Mxolobiti Nadiri 37%.
Gamxdari Mori - Mxolobiti Nadiri 0:1

47e minuut.
Chavleishvili met de inworp. Jaoshvili is nu in balbezit. Gabashvili legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaoshvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaoshvili zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gamxdari Mori - Mxolobiti Nadiri 1:1

55e minuut.
Jaoshvili probeert de bal aan de voet te houden. Chkhetidze rent richting de bal. Chkhetidze passt de bal zonder na te denken. Gabashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chitanava passt de bal zonder na te denken. Gabashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabashvili probeert naar een medespeler te passen. Avlakhashvili rent richting de bal. Avlakhashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Magrakvelidze is nu in balbezit. Magrakvelidze passt de bal met de wreef. Shaishmelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouatchidzé onderschept slim de pass. Bouatchidzé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Chavleishvili is nu in balbezit. Chavleishvili geeft een lange en hoge pass. Sigua rent richting de bal. Jaoshvili onderschept slim de pass. Jaoshvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nemsitsveridze geeft de bal voor. Inworp. Chavleishvili met een snelle inworp. Jaoshvili heeft problemen om de bal te vangen. Jaoshvili geeft de bal voor. Melua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Bouatchidzé is nu in balbezit. Bouatchidzé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxdari Mori - Mxolobiti Nadiri 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxdari Mori 52%, Mxolobiti Nadiri 48%.
Gamxdari Mori - Mxolobiti Nadiri 2:1