Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabeduli Dundulebi Armcodne Msaxiobi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Gugunava passt de bal zonder na te denken. Merabishvili rent richting de bal. Gugunava is nu in balbezit. Merabishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Merabishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Zviadauri met een harde bal richting middenveld. Sadghobelashvili kopt de bal weg. Gonadze met een sublieme pass. Sturua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Dundulebi - Armcodne Msaxiobi 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Sturua de bal. Guramishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gonadze is nu in balbezit. Sturua is nu in balbezit. Sturua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gonadze onderschept slim de pass. Gonadze met een sublieme pass. Lipartia rent richting de bal. Sturua onderschept slim de pass. Sturua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Dundulebi - Armcodne Msaxiobi 0:2

18e minuut.
Gulmagarashvili met een snelle inworp. Daar is Kvirkvelia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvirkvelia geeft de bal voor. Sturua rent richting de bal. Sturua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Dundulebi - Armcodne Msaxiobi 0:3

29e minuut.
Kvirkvelia kopt de bal weg. Klungelig pakt Sturua de bal. Lipartia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturua onderschept slim de pass. Sturua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gonadze passt de bal met de wreef. Sturua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipartia is nu in balbezit. Sturua onderschept slim de pass. Sturua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Dundulebi 41%, Armcodne Msaxiobi 59%.
Gabeduli Dundulebi - Armcodne Msaxiobi 0:3

55e minuut.
Kandelaki speelt de bal door. Merabishvili is nu in balbezit. Gugunava rent richting de bal. Merabishvili rent richting de bal. Merabishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Dundulebi - Armcodne Msaxiobi 1:3

65e minuut.
Daar is Gulmagarashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulmagarashvili geeft een lange en hoge pass. Guramishvili rent richting de bal. Sturua verovert de bal door een tackle van achteren. Sturua draait met de bal, schiet en ... Gegenava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gonadze met een sublieme pass. Lipartia is nu in balbezit. Sturua verovert de bal door een tackle van achteren. Sturua schiet op doel. Gegenava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Dundulebi - Armcodne Msaxiobi 1:4

81e minuut.
Zhordania rent richting de bal. Zhordania passt de bal met de wreef. Merabishvili rent richting de bal. Merabishvili haalt uit met een fantastische trap. Zviadauri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Dundulebi - Armcodne Msaxiobi 2:4

89e minuut.
Zhordania is nu in balbezit. Kandelaki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhordania. Kandelaki raakt geblesseerd tijdens het duel. Okujava zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gugunava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugunava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Dundulebi - Armcodne Msaxiobi 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Dundulebi 56%, Armcodne Msaxiobi 44%.
Gabeduli Dundulebi - Armcodne Msaxiobi 3:4