Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamoucnobi Gaukembuli FC Zveli Katletebi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Janezashvili geeft de bal voor. Akobia kopt de bal weg. Magrakvelidze is nu in balbezit. Kobiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Magrakvelidze verovert de bal door een tackle van achteren. Kobiashvili heeft problemen om de bal te vangen. Magrakvelidze is nu in balbezit. Kobiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamoucnobi Gaukembuli - FC Zveli Katletebi 0:1

15e minuut.
Karaulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Janezashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Janezashvili probeert naar een medespeler te passen. Iremadze is nu in balbezit. Iremadze schiet op doel. Vashakmadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bakradze is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gamoucnobi Gaukembuli - FC Zveli Katletebi 1:1

37e minuut.
Saakadze rent richting de bal. Kobiashvili onderschept slim de pass. Kobiashvili passt de bal zonder na te denken. Magrakvelidze heeft problemen om de bal te vangen. Magrakvelidze draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Jorjiashvili passt de bal met de wreef. Lomtatidze rent richting de bal. Lomtatidze met een sublieme pass. Magrakvelidze is nu in balbezit. Magrakvelidze schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Klungelig pakt Brachuli de bal. Brachuli geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lomtatidze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sikmashvili kopt de bal weg. Gvasalia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Maghalashvili geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sikmashvili met een snelle inworp. Kobiashvili rent richting de bal. Kobiashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamoucnobi Gaukembuli 66%, FC Zveli Katletebi 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamoucnobi Gaukembuli - FC Zveli Katletebi 1:1

47e minuut.
Janezashvili met de inworp. Bakradze is nu in balbezit. Alibegashvili legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bakradze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bakradze legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alibegashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakradze is nu in balbezit. Bakradze met een sublieme pass. Iremadze rent richting de bal. Iremadze schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vashakmadze probeert naar een medespeler te passen. Saakadze kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dadiani de bal onder controle te krijgen. Bakradze rent richting de bal. Bakradze schiet op doel. Vashakmadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Akobia rent richting de bal. Andronikashvili probeert naar een medespeler te passen. Iremadze is nu in balbezit. Bakradze rent richting de bal. Bakradze draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Bakradze is nu in balbezit. Alibegashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Alibegashvili passt de bal zonder na te denken. Sikmashvili is nu in balbezit. Sikmashvili geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Magrakvelidze is nu in balbezit. Magrakvelidze passt de bal in één keer door. Saakadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiashvili rent richting de bal. Kobiashvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamoucnobi Gaukembuli 43%, FC Zveli Katletebi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamoucnobi Gaukembuli - FC Zveli Katletebi 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Doeltrap. Gvasalia trapt de bal weg van het doel. Jorjiashvili kopt de bal weg. Magrakvelidze is nu in balbezit. Magrakvelidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamoucnobi Gaukembuli 64%, FC Zveli Katletebi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamoucnobi Gaukembuli - FC Zveli Katletebi 1:1

119e minuut.
Andronikashvili geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dadiani de bal. Iremadze rent richting de bal. Iremadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamoucnobi Gaukembuli - FC Zveli Katletebi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamoucnobi Gaukembuli 50%, FC Zveli Katletebi 50%.
Gamoucnobi Gaukembuli - FC Zveli Katletebi 2:1