Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gacvetili Tavi Gardauvali Mplangveli
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Kvirikashvili speelt de bal door. Kakabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikovani met een sublieme pass. Avazneli is nu in balbezit. Avazneli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Burduli verovert de bal door een tackle van achteren. Abakelia is nu in balbezit. Burduli onderschept slim de pass. Kakabadze rent richting de bal. Kakabadze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zenaishvili rent richting de bal. Kekoshvili onderschept slim de pass. Kekoshvili passt de bal in één keer door. Kakabadze rent richting de bal. Kakabadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Charkviani met een sublieme pass. Kekoshvili heeft problemen om de bal te vangen. Kekoshvili probeert naar een medespeler te passen. Kakabadze is nu in balbezit. Kakabadze schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lebanidze rent richting de bal. Kekoshvili onderschept slim de pass. Kekoshvili passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kakabadze de bal. Kakabadze schiet op doel. Iremashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Stepanishvili rent richting de bal. Stepanishvili geeft een lange en hoge pass. Abakelia rent richting de bal. Kekoshvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kekoshvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Khakhutashvili geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sologhashvili met een snelle inworp. Klungelig pakt Chikovani de bal. Chikovani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gacvetili Tavi 63%, Gardauvali Mplangveli 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gacvetili Tavi - Gardauvali Mplangveli 0:0

52e minuut.
Charkviani passt de bal zonder na te denken. Kekoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekoshvili passt de bal zonder na te denken. Kakabadze is nu in balbezit. Kakabadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kvirikashvili met een sublieme pass. Kakabadze is nu in balbezit. Kakabadze passt de bal zonder na te denken. Burduli rent richting de bal. Burduli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Bakhturidze trapt de bal weg. Stepanishvili kopt de bal weg. Kekoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekoshvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kekoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekoshvili passt de bal zonder na te denken. Abakelia rent richting de bal. Kakabadze onderschept slim de pass. Kakabadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Avazneli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chikovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Avazneli rent richting de bal. Avazneli draait met de bal, schiet en ... Khakhutashvili probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Tavi - Gardauvali Mplangveli 1:0

82e minuut.
Bitskinashvili geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iremadze met de inworp. Chikovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikovani geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Avazneli de bal. Avazneli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Tavi - Gardauvali Mplangveli 2:0

85e minuut.
Lebanidze onderschept slim de pass. Lebanidze speelt de bal door. Bitskinashvili rent richting de bal. Avazneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Avazneli haalt uit met een fantastische trap. Bojgua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kakabadze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaprindashvili komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gacvetili Tavi 53%, Gardauvali Mplangveli 47%.
Gacvetili Tavi - Gardauvali Mplangveli 2:0