Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moknili Gnomi Gacvetili Abscesi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Makhatadze rent richting de bal. Makhatadze geeft een lange en hoge pass. Dzadzunashvili controleert de bal met de borst. Bigvava rent richting de bal. Bigvava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gnomi - Gacvetili Abscesi 1:0

4e minuut.
Kikalishvili probeert naar een medespeler te passen. Iremashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaalishvili is nu in balbezit. Iremashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Iremashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moknili Gnomi - Gacvetili Abscesi 1:1

20e minuut.
Iamanidze met een sublieme pass. Kiparoidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiparoidze geeft een hoge lob. Tsotsoria heeft problemen om de bal te vangen. Tsotsoria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kantidze kan de bal niet met de borst controleren. Tsotsoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotsoria passt de bal met de wreef. Bigvava is nu in balbezit. Bigvava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kontselidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzadzunashvili onderschept slim de pass. Dzadzunashvili speelt de bal door. Iremashvili rent richting de bal. Iremashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dzadzunashvili is nu in balbezit. Dzadzunashvili probeert naar een medespeler te passen. Jughashvili geeft een lange en hoge pass. Iremashvili rent richting de bal. Iremashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gnomi - Gacvetili Abscesi 1:2

41e minuut.
Tsotsoria verovert de bal door een tackle van achteren. Tsotsoria speelt de bal door. Bigvava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigvava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moknili Gnomi - Gacvetili Abscesi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Gnomi 58%, Gacvetili Abscesi 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moknili Gnomi - Gacvetili Abscesi 2:2

47e minuut.
Makhatadze geeft een hoge lob. Kontselidze kopt de bal weg. Tsotsoria heeft problemen om de bal te vangen. Bigvava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigvava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kontselidze geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dzadzunashvili de bal. Dzadzunashvili probeert naar een medespeler te passen. Iremashvili is nu in balbezit. Iremashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mikiashvili probeert naar een medespeler te passen. Tsotsoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotsoria passt de bal in één keer door. Bigvava is nu in balbezit. Bigvava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gnomi - Gacvetili Abscesi 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Gnomi 46%, Gacvetili Abscesi 54%.
Moknili Gnomi - Gacvetili Abscesi 3:2