Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Airisi Ameba Absurduli Moazrovne
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Khubejashvili speelt de bal door. Tsurtaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsurtaveli probeert naar een medespeler te passen. Noghaideli is nu in balbezit. Noghaideli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mekhuzla trapt de bal weg van het doel. Daar is Lazariashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chkareuli is nu in balbezit. Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ionatamishvili is nu in balbezit. Ionatamishvili passt de bal in één keer door. Zotikishvili probeert naar een medespeler te passen. Noghaideli bereikt de bal nog maar net als eerste. Noghaideli schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Didebulidze rent richting de bal. Chkareuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze probeert naar een medespeler te passen. Avsajanishvili is nu in balbezit. Avsajanishvili geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Airisi Ameba 57%, Absurduli Moazrovne 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Airisi Ameba - Absurduli Moazrovne 0:0

48e minuut.
Ionatamishvili rent richting de bal. Ionatamishvili geeft een lange en hoge pass. Zotikishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotikishvili geeft een lange en hoge pass. Odikadze probeert de bal aan de voet te houden. Mekhuzla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Chkareuli rent richting de bal. Kvitsiani onderschept slim de pass. Didebulidze onderschept slim de pass. Didebulidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Airisi Ameba - Absurduli Moazrovne 1:0

73e minuut.
Nizharadze passt de bal met de wreef. Kvitsiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkareuli verovert de bal door een tackle van achteren. Chkareuli draait met de bal, schiet en ... Gigineishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Shanidze de bal. Didebulidze is nu in balbezit. Daar is Chkareuli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Khubejashvili heeft problemen om de bal te vangen. Didebulidze rent richting de bal. Didebulidze passt de bal in één keer door. Chkareuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkareuli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Chimakadze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nizharadze met een snelle inworp. Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Airisi Ameba 41%, Absurduli Moazrovne 59%.
Airisi Ameba - Absurduli Moazrovne 1:0