Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absurduli Mori madridista var
Normal Tactiek გლავნი
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 35.5
average Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


8e minuut.
Gakhokidze onderschept slim de pass. Gakhokidze probeert naar een medespeler te passen. Okriashvili speelt de bal door. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sambou geeft een hoge lob. Inworp. Jibuti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svani is nu in balbezit. Svani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gakhokidze geeft een lange en hoge pass. Chubinidze is nu in balbezit. Okriashvili geeft een lange en hoge pass. Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Abuladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beroshvili zal de hoekschop nemen. Chubinidze rent richting de bal. Chubinidze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gakhokidze verovert de bal door een tackle van achteren. Okriashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Okriashvili probeert naar een medespeler te passen. Khinchaguishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chubinidze krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Chubinidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okriashvili is nu in balbezit. Okriashvili passt de bal in één keer door. Chubinidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubinidze draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Mori - madridista var 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Mori 65%, madridista var 35%.
Absurduli Mori - madridista var 0:1

53e minuut.
Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Chilashvili trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mzhavanadze de bal onder controle te krijgen. Mzhavanadze geeft een lange en hoge pass. Chilashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Antelava onderschept slim de pass. Mzhavanadze onderschept slim de pass. Mzhavanadze geeft een lange en hoge pass. Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ... Chilashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Beroshvili probeert naar een medespeler te passen. Okriashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Okriashvili speelt de bal door. Chubinidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubinidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Manvelishvili de bal. Beroshvili rent richting de bal. Beroshvili passt de bal met de wreef. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Mori 68%, madridista var 32%.
Absurduli Mori - madridista var 0:1