Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gasaocari Abscesi A V A Z A
Normal Tactiek kio
36% Balbezit 64%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 41.5
hopeloos Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Zhordania bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania speelt de bal door. Klungelig pakt Sologhashvili de bal. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... Chipashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:1

2e minuut.
Makasarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili onderschept slim de pass. Sologhashvili passt de bal in één keer door. Milowicz heeft problemen om de bal te vangen. Milowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Khurtsilava geeft de bal voor. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz passt de bal met de wreef. Sologhashvili heeft problemen om de bal te vangen. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Sologhashvili passt de bal met de wreef. Chipashvili probeert naar een medespeler te passen. Kharatidze kopt de bal weg. Daar is Milowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili passt de bal met de wreef. Ksovreli bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz onderschept slim de pass. Milowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ksovreli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Budagashvili met de inworp. Zhordania bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania passt de bal met de wreef. Chipashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Stephanishvili is nu in balbezit. Sologhashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Sologhashvili speelt de bal door. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Chipashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:2

20e minuut.
Kharatidze speelt de bal door. Zhordania is nu in balbezit. Zhordania passt de bal met de wreef. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Danelia is nu in balbezit. Danelia met een sublieme pass. Budagashvili probeert naar een medespeler te passen. Milowicz rent richting de bal. Milowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:3

26e minuut.
Budagashvili is nu in balbezit. Budagashvili passt de bal in één keer door. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:4

27e minuut.
Milowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zandukeli begaat een overtreding. Milowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kavak met een snel genomen vrije trap. Milowicz heeft problemen om de bal te vangen. Milowicz passt de bal met de wreef. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Kharatidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhordania rent richting de bal. Zhordania probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zhordania probeert naar een medespeler te passen. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz passt de bal zonder na te denken. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Zhordania rent richting de bal. Zhordania passt de bal met de wreef. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stephanishvili de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:5

35e minuut.
Makasarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Makasarashvili passt de bal zonder na te denken. Tumanishvili probeert naar een medespeler te passen. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gvirchishvili kopt de bal weg. Tumanishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanishvili geeft een lange en hoge pass. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Makasarashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Makasarashvili speelt de bal door. Sologhashvili rent richting de bal. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Chipashvili bokst de bal weg.

42e minuut.
Stephanishvili is nu in balbezit. Zhordania verovert de bal door een tackle van achteren. Zhordania geeft de bal voor. Daar is Milowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Abscesi 90%, A V A Z A 10%.
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:6

47e minuut.
Tumanishvili rent richting de bal. Tumanishvili passt de bal zonder na te denken. Zhordania speelt de bal door. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Budagashvili geeft de bal voor. Gvirchishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Tumanishvili geeft de bal voor. Milowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Chipashvili speelt de bal door. Machitidze kopt de bal weg. Tumanishvili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Milowicz de bal. Milowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:7

55e minuut.
Zhordania is nu in balbezit. Zhordania passt de bal zonder na te denken. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:8

55e minuut.
Makharadze probeert naar een medespeler te passen. Chavchavadze heeft problemen om de bal te vangen. Milowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Milowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chipashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Milowicz kopt de bal weg. Chipashvili probeert naar een medespeler te passen. Budagashvili rent richting de bal. Budagashvili geeft de bal voor. Milowicz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Budagashvili rent richting de bal. Budagashvili passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Ksovreli de bal onder controle te krijgen. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tumanishvili geeft een hoge lob. Ksovreli rent richting de bal. Budagashvili onderschept slim de pass. Budagashvili geeft een lange en hoge pass. Sologhashvili springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:9

65e minuut.
Zhordania rent richting de bal. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Stephanishvili heeft problemen om de bal te vangen. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Khurtsilava rent richting de bal. Milowicz onderschept slim de pass. Milowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:10

68e minuut.
Danelia speelt de bal door. Zhordania rent richting de bal. Zhordania probeert naar een medespeler te passen. Milowicz rent richting de bal. Milowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Danelia rent richting de bal. Danelia passt de bal in één keer door. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Stephanishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:11

78e minuut.
Stephanishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephanishvili geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machitidze met een snelle inworp. Tumanishvili geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zandukeli is nu in balbezit. Zhordania bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania probeert naar een medespeler te passen. Milowicz rent richting de bal. Milowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:12

85e minuut.
Kharatidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharatidze probeert naar een medespeler te passen. Zhordania speelt de bal door. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:13

88e minuut.
Kharatidze verovert de bal door een tackle van achteren. Budagashvili rent richting de bal. Budagashvili geeft de bal voor. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Danelia speelt de bal door. Zhordania heeft problemen om de bal te vangen. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania is nu in balbezit. Zhordania geeft een lange en hoge pass. Chipashvili bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Budagashvili neemt de hoekschop. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Chipashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Abscesi 87%, A V A Z A 13%.
Gasaocari Abscesi - A V A Z A 0:14