Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amao Ameba FC Dinamo Tbilisi
Normal Tactiek 1111
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 34.6
weak Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Roztoczek probeert naar een medespeler te passen. Campos rent richting de bal. Campos passt de bal in één keer door. Daar is Alcântara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Tsomaia bokst de bal weg.

10e minuut.
Khijakadze geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alcântara de bal. Jejelava is nu in balbezit. Alcântara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcântara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Campos de bal. Campos passt de bal zonder na te denken. Daar is Alcântara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcântara schiet op doel. Tsomaia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amao Ameba - FC Dinamo Tbilisi 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Alcântara de bal. Alcântara geeft de bal voor. Chilashvili heeft problemen om de bal te vangen. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kakhiani heeft problemen om de bal te vangen. Ebanoidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebanoidze passt de bal met de wreef. Alcântara rent richting de bal. Alcântara schiet op doel. Tsomaia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amao Ameba - FC Dinamo Tbilisi 0:2

22e minuut.
Ebanoidze passt de bal met de wreef. Daar is Żeromski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos met een sublieme pass. Alcântara rent richting de bal. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amao Ameba - FC Dinamo Tbilisi 0:3

24e minuut.
Gavazza is nu in balbezit. Gavazza passt de bal zonder na te denken. Roztoczek met een sublieme pass. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski schiet op doel. Tsomaia bokst de bal weg.

28e minuut.
Alcântara passt de bal in één keer door. Gvaramadze rent richting de bal. Eckardt is nu in balbezit. Roztoczek rent richting de bal. Roztoczek geeft een hoge lob. Tsomaia bokst de bal weg.

39e minuut.
Ebanoidze geeft de bal voor. Klungelig pakt Gavazza de bal. Gavazza probeert naar een medespeler te passen. Alcântara rent richting de bal. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Tsomaia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Eckardt is nu in balbezit. Eckardt geeft de bal voor. Daar is Manvelishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Eckardt probeert naar een medespeler te passen. Campos rent richting de bal. Campos passt de bal met de wreef. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kakhiani rent richting de bal. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alcântara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcântara schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Manvelishvili begaat een overtreding. Alcântara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roztoczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Maghlakelidze de bal. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amao Ameba 85%, FC Dinamo Tbilisi 15%.
Amao Ameba - FC Dinamo Tbilisi 0:3

48e minuut.
Maghlakelidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khijakadze met een sublieme pass. Daar is Maghlakelidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos rent richting de bal. Campos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Amao Ameba - FC Dinamo Tbilisi 0:4

52e minuut.
Gavazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavazza speelt de bal door. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Tsomaia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amao Ameba - FC Dinamo Tbilisi 0:5

56e minuut.
Maghlakelidze is nu in balbezit. Campos onderschept slim de pass. Campos passt de bal zonder na te denken. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nazyapmaz onderschept slim de pass. Nazyapmaz geeft een lange en hoge pass. Chilashvili heeft problemen om de bal te vangen. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ... Tsomaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

64e minuut.
Jejelava kopt de bal weg. Campos kan de bal niet met de borst controleren. Campos passt de bal met de wreef. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Jejelava is nu in balbezit. Alcântara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amao Ameba - FC Dinamo Tbilisi 0:6

81e minuut.
Eckardt rent richting de bal. Ebanoidze geeft een hoge lob. Daar is Alcântara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. Tsomaia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amao Ameba 82%, FC Dinamo Tbilisi 18%.
Amao Ameba - FC Dinamo Tbilisi 0:6