Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ganivi Nadiri FC. MAMISONI
Normal Tactiek 523
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 31
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Grişu speelt de bal door. Dürr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darchiashvili is nu in balbezit. Dürr verovert de bal door een tackle van achteren. Dürr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganivi Nadiri - FC. MAMISONI 0:1

5e minuut.
Jordania speelt de bal door. Klungelig pakt Chabukiani de bal. Dürr onderschept slim de pass. Dürr heeft problemen om de bal te vangen. Dürr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganivi Nadiri - FC. MAMISONI 0:2

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivera met een snelle inworp. Grişu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişu geeft een hoge lob. Dürr krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kazaishvili geeft een lange en hoge pass. Ortega is nu in balbezit. Ortega speelt de bal door. Daar is Dürr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dürr draait met de bal, schiet en ... Silagadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Chakhnashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal zonder na te denken. Dürr is nu in balbezit. Dürr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kazaishvili met een sublieme pass. Ortega rent richting de bal. Ortega met een sublieme pass. Dürr is nu in balbezit. Dürr haalt uit met een fantastische trap. Silagadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganivi Nadiri - FC. MAMISONI 0:3

20e minuut.
Olivera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazaishvili is nu in balbezit. Grişu verovert de bal door een tackle van achteren. Grişu geeft de bal voor. Dürr springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganivi Nadiri - FC. MAMISONI 0:4

21e minuut.
Dürr probeert naar een medespeler te passen. Grişu is nu in balbezit. Grişu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dürr de bal onder controle te krijgen. Dürr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ortega speelt de bal door. Dürr bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürr passt de bal zonder na te denken. Klipa is nu in balbezit. Klipa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dürr raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ragaman komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Doeltrap. Koshkadze trapt de bal weg van het doel. Shakarashvili is nu in balbezit. Grişu onderschept slim de pass. Grişu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kazaishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshkadze is nu in balbezit. Grişu rent richting de bal. Grişu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Ragaman heeft problemen om de bal te vangen. Kazaishvili rent richting de bal. Ragaman verovert de bal door een tackle van achteren. Ragaman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Silagadze met een harde bal richting middenveld. Ortega kopt de bal weg. Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ragaman rent richting de bal. Koshkadze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ragaman raakt geblesseerd tijdens het duel. Koshkadze geeft een hoge lob. Serbanescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganivi Nadiri - FC. MAMISONI 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganivi Nadiri 82%, FC. MAMISONI 18%.
Ganivi Nadiri - FC. MAMISONI 0:5

52e minuut.
Chabukiani rent richting de bal. Sartzetakis verovert de bal door een tackle van achteren. Sartzetakis met een sublieme pass. Ragaman rent richting de bal. Ragaman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Comodoro komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ortega geeft een hoge lob. Klungelig pakt Darchiashvili de bal. Ragaman rent richting de bal. Daar is Grişu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grişu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ortega rent richting de bal. Mata is nu in balbezit. Chakhnashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chakhnashvili krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Badaczewski is nu in balbezit. Badaczewski passt de bal in één keer door. Koshkadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman onderschept slim de pass. Ragaman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ortega kopt de bal weg. Klipa rent richting de bal. Darchiashvili begaat een overtreding. Darchiashvili krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Khitalishvili onderschept slim de pass. Khitalishvili geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mata met de inworp. Grişu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman haalt uit met een fantastische trap. Silagadze bokst de bal weg.

87e minuut.
Grişu rent richting de bal. Grişu geeft de bal voor. Daar is Ragaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klipa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganivi Nadiri - FC. MAMISONI 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganivi Nadiri 77%, FC. MAMISONI 23%.
Ganivi Nadiri - FC. MAMISONI 0:6