Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabeduli Toxi gagi
Normal Tactiek mhjh
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten excellent
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Avsajanishvili onderschept slim de pass. Avsajanishvili geeft een lange en hoge pass. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza schiet op doel. Pertaia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:1

5e minuut.
Kvakhadze is nu in balbezit. Roques verovert de bal door een tackle van achteren. Roques passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alayza de bal. Alayza geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:2

7e minuut.
Bolchiş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roques met een sublieme pass. Avsajanishvili rent richting de bal. Avsajanishvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Roques probeert naar een medespeler te passen. Khaburdzania geeft de bal voor. Gelovani kopt de bal weg. Alayza is nu in balbezit. Alayza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Barkaia is nu in balbezit. Barkaia geeft een hoge lob. Khaburdzania is nu in balbezit. Roques onderschept slim de pass. Roques geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:3

18e minuut.
Roques geeft de bal voor. Daar is Gelovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alayza is nu in balbezit. Alayza schiet op doel. Chulukhadze probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:4

21e minuut.
Iashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Uridia de bal. Uridia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alayza de bal. Alayza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jandieri onderschept slim de pass. Jandieri passt de bal zonder na te denken. Alayza rent richting de bal. Alayza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:5

26e minuut.
Iashvili speelt de bal door. Jokharidze is nu in balbezit. Roques begaat een overtreding. Roques krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Roques is nu in balbezit. Roques geeft een hoge lob. Chulukhadze probeert de bal met de borst te controleren. Alayza rent richting de bal. Alayza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:6

33e minuut.
Roques speelt de bal door. Avsajanishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Avsajanishvili passt de bal met de wreef. Alayza is nu in balbezit. Alayza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:7

34e minuut.
Avsajanishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Avsajanishvili probeert naar een medespeler te passen. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza draait met de bal, schiet en ... Pertaia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:8

38e minuut.
Pertaia met een harde bal richting middenveld. Roques rent richting de bal. Roques passt de bal met de wreef. Alayza rent richting de bal. Alayza draait met de bal, schiet en ... Pertaia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Toxi 88%, gagi 12%.
Gabeduli Toxi - gagi 0:8

46e minuut.
Kerr passt de bal in één keer door. Roques rent richting de bal. Roques probeert naar een medespeler te passen. Alayza is nu in balbezit. Alayza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:9

48e minuut.
Iashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Uridia geeft een lange en hoge pass. Jandieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandieri geeft de bal voor. Chulukhadze heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Jokharidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Daraselia verovert de bal door een tackle van achteren. Daraselia passt de bal met de wreef. Roques geeft de bal voor. Alayza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:10

54e minuut.
Iashvili is nu in balbezit. Iashvili geeft een hoge lob. Uridia kopt de bal weg. Avsajanishvili is nu in balbezit. Avsajanishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:11

59e minuut.
Uridia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jandieri probeert naar een medespeler te passen. Alayza rent richting de bal. Alayza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:12

61e minuut.
Daar is Chulukhadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tordinava bereikt de bal nog maar net als eerste. Avsajanishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Alayza is nu in balbezit. Alayza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Roques zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş geeft de bal voor. Alayza maakt een snoekduik en kopt de bal. Pertaia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:13

68e minuut.
Doeltrap. Pertaia met een harde bal richting middenveld. Roques kopt de bal weg. Avsajanishvili is nu in balbezit. Avsajanishvili geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staško komt het veld opgelopen. Bobula komt het veld opgelopen. Iashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jandieri probeert naar een medespeler te passen. Iashvili is nu in balbezit. Iashvili geeft de bal voor. Roques geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:14

72e minuut.
Kvakhadze is nu in balbezit. Bobula onderschept slim de pass. Bobula probeert naar een medespeler te passen. Staško is nu in balbezit. Staško schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:15

74e minuut.
Khaburdzania bereikt de bal nog maar net als eerste. Roques bereikt de bal nog maar net als eerste. Roques geeft een hoge lob. Staško is nu in balbezit. Staško haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:16

76e minuut.
Staško onderschept slim de pass. Staško speelt de bal door. Bobula is nu in balbezit. Bobula haalt uit met een fantastische trap. Pertaia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Toxi - gagi 0:17

78e minuut.
Bobula speelt de bal door. Jandieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandieri probeert naar een medespeler te passen. Staško is nu in balbezit. Staško passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bolchiş kopt de bal weg. Uridia is nu in balbezit. Uridia passt de bal met de wreef. Bobula rent richting de bal. Bobula draait met de bal, schiet en ... Pertaia bokst de bal weg.

80e minuut.
Klungelig pakt Chulukhadze de bal. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško geeft de bal voor. Bobula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobula geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Pertaia trapt de bal weg. Roques kopt de bal weg. Bobula heeft problemen om de bal te vangen. Bobula haalt uit met een fantastische trap. Pertaia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Staško rent richting de bal. Staško haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Toxi 87%, gagi 13%.
Gabeduli Toxi - gagi 0:17